Kocaelispor santrfor için düğmeye bastı! İşte gündemdeki isim

Kocaelispor’da yeni sezon öncesi transfer çalışmaları hareketlendi. Yeşil siyahlılar net bir 9 numara transferi için düğmeye bastı.

4 YABANCI GELECEK

Kocaelispor’da 27 Haziran’da açılacak sezon öncesi transfer hareketliliği sürüyor. Yeşil siyahlılarda özellikle yabancı futbolcularla ilgili nokta atışı yapılmak isteniyor. Takımda kalmasına kesin gözü ile bakılan Vukovic ve Beridze dışında 4 yabancı daha alınacak. Amaral, Candeias, Fofana, Laval ile yeni sezonda devam edilmeyeceği düşünülüyor. Gürcülerin sözleşmeleri sona ermişti. Ertuğrul Sağlam’ın transferini çok istediği ve maliyeti hayli yüksek olan Ramil Şeydayev için ise Türki Cumhuriyet futbolcu kotası kullanılmaya devam edecek.

SON OLARAK İSPANYA 2. LİGİ’NDEYDİ

Kocaelispor’da her bölgeye 1 ya da 2 net transfer yapmak için kollar sıvandı. Geçen sezon can yakan konuların başında Tanque’nin gitmesinin ardından yerine düzgün bir takviye yapılamamış olunmasıydı. Süper Lig kapıları sürekli Kocaelispor için açılırken, ofans hattındaki düşük seviye, vaat edilen Süper Lig’i elimizin tersi ile itmemize neden oldu. Kocaelispor’da 9 numara pozisyonu için Çin’de de oynamış bir ismi gündemine aldı. Son olarak İspanya 2. Lig takımlarından Amorebieta forması giyen Jürgen Leonardo Locadia için harekete geçildi.

ÇİN’DE 24 MAÇTA 7 GOL ATTI

1993 Emmen Hollanda doğumlu, Curacao Milli Takım futbolcusu olan Locadia 2023’te Çin Cangzhou Mighty Lions takımı ile 24 maça çıktı, 7 gol attı, 1 de asist yaptı. İki sezon önce İran’ın Persepolis takımı ile şampiyonluk yaşayan futbolcu Bundesliga takımlarından Bochum ve İngiltere Premier Lig takımlarından Brighton’da da forma giydi. 31 yaşındaki futbolcu o sezon sadece 11 maçta oynadı.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber