Kocaelispor U-13 GÜMBÜR GÜMBÜR geliyor!

Kocaelispor alt yapısında emek yoğun bir mücadele devam ediyor. 11,12 ve 13 yaş grupları son derece donanımlı bir şekilde geliyor. 13 yaş grubu Sakaryaspor ile oynadığı hazırlık maçında elde ettiği farklı galibiyet ile gelecek için umut veriyor.

MÜTHİŞ BİR TAKIM

Kocaelispor’da alt yapı eldeki imkanlar nezdinde üretmeye devam ediyor. 11,12 ve 13 yaş grupları iyi yolda ilerliyor. Antrenörlüğünü Cihan Çetin’in yardımcı antrenörlüğünü Çoşkun Gökdemir’in yaptığı 13 yaş grubu sezon öncesi hazırlıkları kapsamında bol bol hazırlık maçı yapıyor. Bu maçların sonuncusunda Sakaryaspor’u ağırlayan 13’ler mücadeleden 5-0’lık skorla galip ayrıldı.

TESİSLEŞME TESİSLEŞME TESİSLEŞME!

Gelecek adına umut vaat eden bir performans ortaya koyan yeşil siyahlılarda gollerin 3’ünü Kaya atarken diğer goller Eren ve Muhammed Kayra’dan geldi. Kocaelispor’da temel alınması gereken hususlardan birisi olan tesisleşmenin önemi ise her geçen gün artarken orta ve uzun vadedeki endişe futbolcuların tesis sorunu nedeni ile bir bir elden kaçabilecek durumda olması ve gelişimlerinin en önemli süreçlerinde kritik destekleri alamama tehlikesi. Kısacası Kocaelispor’da öncelik tesisleşme tesisleşme ve tesisleşme olmalı!

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber