Kocaelispor U-17 3 puanı 3 golle aldı! “1-3”

Kocaelispor Elit B U-17 takımı sezonun ilk maçında deplasmanda Kayserispor’u 3-1 mağlup etti ve sezona 3 puanla başladı.

İLK YARI 2-1 BİTTİ

Kayseri Kadir Has Sahası’nda oynanan mücadeleye yeşil siyahlılar Yağız Çoğlular, Ensar Çapoğlu, Mert Akyüz, Miraç Bekiroğlu, Alp Eren Eryılmaz, Yaser Taşpınar, Berke Bağı, Arda Özkan, Bora Alp Yüksel, Emircan Dönmez ve Yiğit Hamze Seyrek 11’i ile başladı. Maça iyi başlayan ekibimiz 19’da Bora Alp’in golü ile öne geçti. 4 dakika sonra Kayseri ekibi Güneş’in golü ile beraberliği sağladı. 37’de Yaser Taşpınar attığı golle Kocaelispor’u 2-1 öne geçirdi ve devre bu skorla sona erdi.

CUMARTESİ SAKARYASPOR İLE

İkinci yarıda da etkili olan temsilcimiz ilk golü atan Bora Alp takımını rahatlatan golü 57’de Kayseri ağlarına gönderdi. Kalan sürede skoru korumasını bilen yeşil siyahlılar ilk mücadelesini 3-1 kazandı. Kocaelispor ikinci maçında cumartesi günü Sakaryaspor ile Vinsan’da oynayacak. Maç saat 17.00’de başlayacak.

DİĞER SKORLAR

İlk hafta oynanan maçların ardından Karagümrük, Kasımpaşa’yı 2-1 ile geçti. Erok, Sultanbeyli’ni deplasmanda 2-0 ile geçti. Bucaspor, Sarıyer’i 2-0 yenerken, Altınordu, Giresun karşısında sahadan 3-0 galip ayrıldı. Altay ile Ümraniye 1-1 berabere kalırken, Boluspor evinde Rize’yi 1-0, Sakarya da Keçiörengücü’nü 2-0 mağlup etti.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber