Kocaelispor U-17’den müthiş galibiyet! Bolu’dan zaferle döndüler! “1-2”

Kocaelispor U-17 Elit B takımı sezona harika başladı. Yeşil siyahlı gençler üçüncü maçında Boluspor’u deplasmanda 2-1 mağlup etti ve puanını 7’ye çıkardı.

YİNE MÜTHİŞ OYNADIK

Bolu’da müthiş bir maç geride kaldı. U-17 Elit B Ligi üçüncü haftasında 2’de 2 yapan Boluspor ile 2 maçta 4 puan alan Kocaelispor’un mücadelesi görülmeye değerdi. Gençlerimiz, Sakaryaspor maçında olduğu gibi Boluspor maçında da çok etkili bir performans ortaya koydu. İlk yarıda net goller kaçıran ekibimiz soyunma odasına 0-0 berabere girdi.

BERKE İLE ÖNE GEÇDİK

Heyecan fırtınası ikinci yarıda da devam etti. Bitime 15 dakika kala Kocaelispor öne geçti. Berke Bağı penaltı noktası üzerinde yakaladığı topu kalecinin sağından filelere gönderdi. Devam eden süreçte Kocaelispor 2 kez golle burun buruna gelse de ikinci golü bulamadı. Mücadelenin 90+1. dakikasında Boluspor’un beraberlik golü geldi.

SON ATAKTA!

Kaleci Yağız bir pozisyonda topu elinden kaçırdı, kendisine faul yapılmasına rağmen devam eden pozisyonda skora denge geldi. Maçın 90+8. dakikasında inanılmaz bir gole imza atıldı. Son atakta Kocaelispor köşe vuruşu kazandı. Kocaelisporlu futbolcular köşe vuruşunu pas olarak kullandı. Ceza sahası içine gönderilen top Efe Küçük’ün önünde kaldı. Günün kahramanlarından Efe düzgün bir vuruşla kalecinin solundan meşin yuvarlağı ağlara gönderdi. “1-2” Golün ardından bizim çocukların sevinci görülmeye değerdi.

İZMİR’İN EFSANESİ ALTAY GELİYOR!

Kalan dar zamanda gol olmadı ve ilk iki maçını kazanan Boluspor’a mağlubiyetini tattıran Murat Tiryaki’nin öğrencileri 3 maç sonunda puanını 7’ye çıkararak iddiasını sürdürdü. Kocaelispor ilk maçında deplasmanda Kayserispor’u 3-1 devirdi, ikinci maçında ise Sakaryaspor’u elinden kaçırarak rakibi ile 2-2 berabere kaldı. Kocaelispor dördüncü maçında 14 Eylül Cumartesi İzmir’in kökü camiası Altay ile oynayacak. Vinsan Tesisleri’ndeki mücadele saat 17.00’de başlayacak.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber