Kocaelispor – Ümraniyespor maçının hakemi belli oldu

Kocaelispor’un Ümraniyespor ile İzmit’te oynayacağı maçın hakemi belli oldu. Mücadeleyi İzmir’den üst klasman hakemi Yiğit Arslan yönetecek.

TARTIŞMALI GOLLE 2 PUANI BIRAKMIŞTIK

Kocaelispor’un Ümraniyespor ile İzmit’te oynayacağı maçın hakemi belli oldu. Cumartesi günü saat 19.00’da başlayacak olan mücadeleyi İzmir’den üst klasman hakemi Yiğit Arslan yönetecek. Yiğit Arslan, 2021-2022 sezonunda Kocaelispor’un İstanbulspor ile deplasmanda oynadığı ve 1-1 sona eren maçı da yönetmişti. Yeşil siyahlılar Babacar Gueye’nin golü ile öne geçtiği maçın 90+5. dakikasında Melih Kabasakal’ın attığı golle 2 puanı İstanbul’da bırakmıştı.

16. İSTANBULSPOR MAÇI OLACAK

Kocaelispor’un yediği golde Gökhan’ın önü İstanbulsporlu futbolcular tarafından kapanmıştı ancak VAR olmadığı için hakem golü geçerli saymıştı. İlginçtir ki Yiğit Arslan kariyerinde en çok İstanbulspor maçına çıktı. Tam 15 kez İstanbul ekibinin maçını yöneten Arslan, cumartesi akşamı 16. İstanbulspor maçına çıkacak. İstanbulspor Yiğit Arslan’ın yönettiği 15 maçta 7 galibiyet, 3 beraberlik ve 5 de yenilgi aldı.

Kocaelispor Ümraniyespor Yiğit Arslan
SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber