Kocaelispor'dan teşekkür

Kocaelispor'un Pazar günü konuk olacağı Göztepe deplasmanı için uygulanan deplasman yasağının kaldırılmasının ardından yeşil siyahlılardan teşekkür mesajı geldi. Körfez ekibi, "Kocaelispor taraftarlarına minnettar olduğumuzu belirtmek isteriz" dedi.

Kocaelispor'un Pazar günü konuk olacağı Göztepe deplasmanı için uygulanan deplasman yasağının kaldırılmasının ardından yeşil siyahlılardan teşekkür mesajı geldi. Kocaelispor'un resmi X hesabından yapılan açıklamada;

"4 Kasım 2023 Cumartesi günü İzmir'de takımımız ile Göztepe arasında oynanacak olan Trendyol 1. Lig müsabakasında taraftarlarımız hakkında İzmir İl Spor Güvenlik Kurulu tarafından uygulanan deplasman yasağı kararının kaldırıldığına dair resmi yazı tarafımıza tebliğ edilmiştir. Taraftarımıza uygulanan deplasman yasağı kararının kaldırılması adına günlerdir çaba gösteren başta Kocaeli Valimiz ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız olmak üzere tüm milletvekillerimize, ilçe belediye başkanlarımıza, siyasi parti il başkanlarına ve özellikle sosyal medyada farkındalık yaratmak için gündem çalışması yapan Kocaelispor taraftarlarına minnettar olduğumuzu belirtmek isteriz" ifadelerine yer verildi.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber