Kocaelispor'dan TFF'ye çağrı: İzahitini istiyoruz

Trenyol 1. Lig'İn 18. haftasında deplasman Manisa FK'ye konuk olan Kocaelispor hakem kararlarının da etkili olduğu karşılaşmada sahadan 2-1 mağlup ayrıldı. Kocelispor yönetimi maçın ardından sosyal medyadan açıklama yaparak "Adaletiniz var mı?" deyip Türkiye Futbol Federasyonu'na seslendi.

Trendyol 1. Lig'inin 18. haftasında Kocaelispor Manisa'da Manisa FK'ye konuk oldu sahadan 2-1 mağlup ayrılan yeşil siyahlılarda, teknik direktör Ertuğrul Sağlam hakem kararlarına karşı tepki göstermiş ve "Türk futbolunda kara gece" demişti. Maçın ardından Kocaelispor yönetiminden de maçın ardından açıklama yapılırken TFF'ye de çağrı yapıldı.

"SENARYO ÇİZİLİP OYNANMAKTADIR"

Kocaelispor Kulübü'nün sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda "Adaletiniz var mı?" başlığıyla yazılı açıklama yapıldı. Kuübün X hesabından yapılan açıklamada; "Türkiye'de yaşayan taraflı tarafsız tüm futbolseverler büyük bir heyecanla kulübümüzün Süper Lig'e çıkacağı günü beklemektedir. Ama ne yazık ki tırnaklarımızı kazıyarak geldiğimiz bu günlere, sebebini bilemediğimiz şekilde Kocaelispor'a karşı kimler tarafından ve neden yapıldığını anlayamadığımız bir senaryo çizilip oynanmaktadır.

"ARTIK SUSMAYACAĞIZ"

Bugün, deplasmanda oynadığımız Manisa FK müsabakasına kadar, sezon başından bu yana aleyhimize yapılan onlarca hataya rağmen sustuk ama artık asla ve asla susmayacak ve hakkımızı aramaktan bir adım geri durmayacağız. Üzerimize oynanan oyunlara karşı artık susmayacağımız gibi yapılacak en sert açıklamayı yapacağız, alınacak en sert tedbirleri alacağız. Ama öncelikle Türkiye Futbol Federasyonu'ndan bugün oynadığımız müsabakada attığımız golün ofsayt sebebiyle sayılmamasının, aynı zamanda ofsayt çizgisinin neden çekilmediğinin, oyuncumuz Douglas Tanque ve Christian Kouakou'nun ceza sahası içerisinde apaçık şekilde düşürülerek hakkımız olan penaltılarımızın verilmeyişinin izahatini istiyoruz. Şu andan itibaren tüm yetkililerden sorularımıza cevap bekliyor ve Türkiye Futbol Federasyonu'nu bu maçın incelenmesi nezdinde göreve davet ediyoruz!" ifadelerine yer verildi.

https://twitter.com/Kocaelispor/status/1746573690710454569

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber