Kocaman: Kocaelispor’un yükselmesi hepimizin yükselmesidir!

Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman, amatör kulüp ve derneklere yapılan yardım etkinliğinde konuştu ve “Kocaelispor bizim en kıymetlimizdir. Kocaelispor’un yükselmesi hepimizin yükselmesidir” dedi.

TEŞEKKÜR EDİYORUM

20 amatör futbol kulübü ve 21 derneğe yaklaşık 2.5 milyon liralık deste veren Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman etkinlikte yaptığı açıklamada şu şekilde konuştu: Her zaman bir araya geliyoruz. Burada asıl teşekkür edilmesi gereken kişiler kulüplerimizde yöneticilik yapanlardır. Çok ciddi bir özveride bulunuyorlar. İşinden, aşından, ailesinden fedakarlık yapıyorlar. Sizlere gönülden teşekkür ediyorum. önemli bir iş yapıyorsunuz. Allah hepinizden razı olsun.

BÜYÜK EMEK SARF EDİLİYOR

Kartepe’nin çocuğuna, gencine hizmet etmek çok kıymetlidir. Bugün bir okulda öğretmenlerimizin evlatlarımıza ne kadar emeği varsa, bir spor kulübümüzün başkanından yöneticisine kadar hepsinin o kadar emeği vardır. Eğitimle sporu birbirinden ayırmamak lazım. Spor, çocuklarımızın birbiriyle kaynaşmasını, sağlıklı gelişimini, kötü alışkanlıklardan uzak durmasını sağlamaktadır. Birlik beraberliğin, kardeşliğin etkinlik alanı spordur.

DESTEĞİMİZ SÜRECEK

Spora ne kadar emek verildiğini biliyorum. Kocaeli’de spora imza atanların çoğunluğu Kartepe’den çıkmıştır. Sporun her zaman desteklenmesi gerekiyor. Bu yıl 20 amatör futbol kulübüne takım başı 60 bin TL malzeme desteği, 15 bin TL aktarma bedeli, 21 spor derneğinin her birine ise 35 bin TL malzeme desteği veriyoruz. Toplamda 2 Milyon 235 bin TL yardımda bulunuyoruz. Gönül ister ki daha fazla verelim.

KOCAELİSPOR MARKADIR

Bizim tek gerçeğimiz Kocaelispor’dur. Öncelikle Kocaelispor’un başarılı olmasını istiyoruz. Çünkü şehrimizin bir markasıdır. Şehrimizin bir kıymetidir. Kocaelispor’un Süper Lig’e çıkmasını istiyoruz. Hepimiz elimizden geldiğince Kocaelispor’a destek vermeye çalışıyoruz. Kocaelispor istediğimiz seviyeye geldiği zaman bu durum hepimizi ve dolayısı ile diğer branşları da etkileyecektir. Kocaelispor’un özelinde evlatlarımız için alt yapıya çalışalım. Kentimizden çok önemli sporcular yetişmiştir. Bunu için de alt yapıya yatırım yapıyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde başarılı olacağız.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber