Konyaspor Sivasspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Trendyol Süper Lig'de heyecan dorukta! EMS Yapı Sivasspor, 15. haftada deplasmanda TÜMOSAN Konyaspor ile kritik bir mücadeleye çıkacak. İşte maçın detayları:

Konyaspor - Sivasspor Maçı Ne Zaman ve Saat Kaçta?

11 Aralık Pazartesi günü, MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadyumu'nda oynanacak olan mücadele, saat 20.00'de başlayacak. Hakem Tugay Kaan Numanoğlu, karşılaşmanın yönetimini üstlenecek.

Maç Hangi Kanalda Yayınlanacak? Konyaspor - Sivasspor mücadelesi, beIN SPORTS 2 kanalından canlı olarak yayınlanacak. Futbol tutkunları, bu önemli karşılaşmayı beIN SPORTS 2 ekranlarından takip edebilecekler.

Sivasspor'un Durumu: Ligde geride kalan 14 haftada 3 galibiyet, 6 beraberlik ve 5 mağlubiyet yaşayan kırmızı-beyazlı ekip, topladığı 15 puanla mücadele ediyor. Ancak, Sivasspor'da Emrah Başsan'ın sakatlığı bulunuyor.

Ceza Sınırındaki Oyuncular: Sivasspor'da bu sezon üçer sarı kart gören forvet Rey Manaj ve defans oyuncusu Caner Osmanpaşa, Konyaspor maçı öncesi ceza sınırında yer alıyor.

Sivasspor, bugün gerçekleştireceği antrenmanın ardından Konyaspor maçının hazırlıklarını tamamlayarak Konya'ya hareket edecek. Futbolseverler, bu çekişmeli mücadeleyi heyecanla bekliyor.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber