Kopenhag Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde heyecan dorukta! A Grubu'nda mücadele eden Galatasaray, grup aşamasının son maçında Danimarka temsilcisi Kopenhag'a konuk olacak. 12 Aralık Salı günü saat 23:00'te başlayacak olan bu kritik mücadele Exxen platformundan canlı yayınlanacak.

Grubun şu anki durumu şu şekilde:

  1. Bayern Münih / 13 Puan (+5 averaj) - 4 Maç (Gruptan lider çıktı)
  2. Galatasaray / 5 Puan (-2 averaj) - 5 Maç
  3. Kopenhag / 5 Puan (-1 averaj) - 5 Maç
  4. Manchester United / 4 Puan (-2 averaj) - 5 Maç

Galatasaray, grup aşamasındaki 5. hafta sonunda 5 puan ve -2 averajla 2. sırada bulunuyor. Kopenhag ile aynı puanda olmalarına rağmen averajla 3. sırada yer alıyorlar.

Galatasaray, Kopenhag ile oynayacağı bu kritik maçta galip gelmesi halinde, diğer maçın skoruna bakılmaksızın adını son 16 turuna yazdıracak. Ancak puan kaybı yaşanması durumunda, Şampiyonlar Ligi'ne veda etme riski bulunuyor. Eğer maç berabere sonuçlanırsa ya da Galatasaray mağlup olursa, Manchester United'ın Bayern Münih ile oynadığı maçta İngiliz ekibinin puan kaybetmesini bekleyecekler.

Bu sonuçla birlikte, Galatasaray'ın yolculuğu devam etmese bile UEFA Avrupa Ligi'ne katılma şansı doğacak. Futbolseverler, bu heyecan dolu mücadeleyi Exxen platformu üzerinden canlı olarak izleyebilecekler.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber