Korfboldaki gururumuz Kocaeli Üniversitesi bu desteği hak ediyor

Tarihi ulusal ve uluslararası başarılarla dolu Kocaeli Üniversitesi Spor Kulübü Korfbol takımı, Eylül’ün son haftasında Portekiz’de düzenlenecek olan Şampiyonlar Ligi ön eleme maçında şehrimizi ve ülkemizi temsil edecek. Yeşil siyahlıların zorlu kulvarda mücadele etmesi için desteğe ihtiyacı var.

NAMAĞLUP TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLDU

Avrupa ve dünya derecelerine sahip, İzmitli sporcuların yoğun olduğu Kocaeli Üniversitesi Spor Kulübü Korfbol takımı 10 takımla oynanan 2024 Türkiye Korfbol Ligi’ni namağlup tamamlayarak şampiyon oldu. Bu sonuçla yeşil siyahlılar Kocaeli ve ülkemizi Avrupa kupalarında temsil etme hakkı elde etti.

KAFİLEDE 14 SPORCU 2 YÖNETİCİ YER ALACAK

27-29 Eylül 2024 tarihleri arasında Portekiz’in Lizbon kentinde yapılacak olan IKF 2025 Korfbol Kulüpler Şampiyonları Ligi 1. Tur Müsabakalarına katılacak olan temsilcimiz şampiyonaya katılabilmek için ulaşım ve konaklama giderlerinin karşılanması ile ilgili sponsor desteğine ihtiyaç duyuyor. Korfbol takımımız 25-30 Eylül 2024 tarihleri arasında şampiyonaya, 14 sporcu ve 2 yönetici olmak üzere 16 kişilik kafileyle katılacaktır.

DÜNYA’DA CANLI YAYINLANACAK

Kulübe destek verecek firma veya kurumların logoları, müsabaka formalarında ve kulübün sosyal medyalarında tanıtılacak. Ayrıca bu müsabakalar Uluslararası Korfbol Federasyonu’nun (IKF) IKF Channel Youtube kanalında canlı yayınlanacak ve sponsorların tanıtımına görsel olarak katkıda bulunulacak.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber