Körfez, İstanbul’dan zaferle döndü! “1-2”

Kocaelispor sezonun 9. maçında Tuzlaspor’u konuk etti. Yeşil siyahlılar mücadeleyi Emir ve Yusuf Emre Gültekin’in golleriyle 2-1 kazandı ve puanını 19’a çıkardı.

EMİR KAFAYI ÇALIŞTIRDI

Mücadelenin ilk atağı 7. dakikada Tuzlaspor’dan geldi. Ahmet Yazar’ın sol çaprazdan çektiği şutta top üstten dışarıya çıktı. 1 dakika sonra Kocaelispor gole yaklaştı. Soldan Atila’nın pasında Amaral topu ıskaladı, önemli bir fırsat kaçtı. 13’te Kocaelispor’un beklediği gol geldi. Yerden pas şeklinde kullanılan köşe vuruşunda Oğuz Ceylan topu ceza sahasına çok iyi ortaladı, Emir topa müthiş yükseldi ve kafa vuruşu sonra fileleri havalandırdı.

YUSUF’UN GOLÜ TARTIŞMAYA KAPALI

Tuzlaspor basit bir gole engel olamadı. Ahmet Yazar’ın soldan yaptığı ortada Atila’yı geçen topu alan Togui sol ayağı ile çektiği şutu ağlara gönderdi. (1-1) Kocaelispor 42. dakikada öne geçti. Mamadu Ba ile Yusuf Emre Gültekin’in ikili mücadelesi sonrasında Yusuf Emre’nin kaleye doğru gönderdiği topu kaleci Ferhat ıskaladı ve meşin yuvarlak ağlarla buluştu, Tuzlaspor’un itirazları sonucu değiştirmedi.

ÇOK İYİ OLDU

Kocaelispor ikinci yarıya Amaral’ın yerine Barış ile başladı. İkinci yarının 5 maçın 50. dakikasında Adeneyi ceza sahası içinde dönerek vurdu, kaleci Harun topu kornere çıkarmasını bildi. 70. dakikada Ahmet Yazar’ın ortasında Harun’u geçen topa Togui uzandı ve bu futbolcunun yanından dışarıya çıktı. Bitime 7 dakika kala Tuzlaspor’da Adeneyi, Emir’e yaptığı faulün ardından önce ikinci sarı kartı, ardından kırmızı kartı görerek takımını 10 kişi bıraktı. Kalan sürede kalesini gole kapatan Kocaelispor İstanbul’dan çok önemli bir 3 puan daha çıkardı.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber