Kübra ve Ceyhun! Birbirine çooook yakıştı!

İlimizin tanınmış simalarından Sevgi - Mustafa Ertuğ çiftinin dünyalar güzeli antrenör kızları Kübra ile Faruk-Ayşe Zihni’nin delikanlı oğulları Ceyhun ile muhteşem bir düğünle dünya evine girdiler.

PROTOKOL AKINI

Geçtiğimiz aylarda görkemli bir nişan töreniyle evlilik yolunda ilk adımlarını atan Kübra-Ceyhun bu kez yine görkemli ve kalabalık bir düğün töreniyle hayatlarını birleştirdiler. Uluslararası Karate Hakemi ve aynı zamanda Kağıtspor Karate Antrenörü Sevgi Ertuğ’un kızı olan Kübra ile Ceyhun'un bu mutlu günlerine ilimizin önde gelen protokol mensuplarının yanı sıra, iş, siyasi ve spor camiasından çok sayıda seçkin davetli katıldı ve genç çifti mutlu beraberliğin ilk adımında yalnız bırakmadılar.

ŞAHİTLERE BAK ŞAHİTLERE

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Gölcük kongre Düğün Salonu’nda gerçekleşen Kübra - Ceyhun çiftinin düğünlerine katılarak nikâhlarını kıydı. Cemiyete geçmiş dönem TBMM Başkan Vekilliği CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, Ak Parti Kocaeli Milletvekili Veysal Tipioğlu, Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Ben-Bir-Sen Genel Başkanı Levent Uslu, Ben-Bir-Sen Kocaeli Şube Başkanı Mehmet Göktepe, BBP Kocaeli Bölge Koordinatörü Metehan Küpçü, BBP Kocaeli İl Başkanı Kaan Şendil, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Dilovası Belediye Başkanı Ramazan Överoğlu, Başiskele Belediye Başkanı, Yasin Özlü, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, İSU Genel Başkanı Ali Sağlık, Memur-sen İl Temsilcisi Şahin Yaşlık çiftin nikah şahitliğini yaptılar.

BÜYÜKLERİNİZİ UNUTMAYIN

Kıydığı nikahın ardından bir konuşma gerçekleştiren Başkan Büyükakın, çiftlere “Ailelerinizi ve büyüklerinizi unutmayın” hatırlatması yaparak, “Çünkü büyükler ailenin bereketidir. Her daim ilginizi, sevginizi ve saygınızı onlardan eksik etmemenizi tavsiye ediyorum. Sizlerin de bereketli bir ömür geçirmenizi diliyorum” dedi. Dünya evine giren Kübra ve Ceyhun Zihni’ye evlilik cüzdanlarını takdim eden Memur-sen Genel Başkanı Ali Yalçın çiftlerin mutlu günlerine tanıklık etmekten duyduğu memnuniyeti de dile getirdi. Gelin, damat, aileleri ve protokol günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.

KARATE CAMİASI BU DÜĞÜNDE BİR ARAYA GELDİ

Spor camiasından özellikle ağırlıklı olarak karate camiasından çok sayıda davetli düğünde yer aldı. Türkiye Karate Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Akif Gürbüz, eşi MHK Kurul Üyesi Manisa Celal Bayer Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi ve Dünya Klasmanı Hakemi Doç. Dr. Pınar Güzel, MHK Kurul Üyesi Savaş Öz, İl MHK Başkanı Yaşar Çoşkun, TKF Organizasyon Kurul Üyesi Tuba Çoşkun, Kağıtspor Kulüp Başkanı İbrahim Ercin, Avrupa Hakemi Fatma Aktepe, Oya Küçükateş Karakuş, Sevgi Çakmak, Uluslararası Hakem Nihal Fidan, Mehmet Erdinç Çelik, Kemal Çelikel, Yaşar Avcı, Sait Uzun, Zeynep Şahin, dünya şampiyonu karatecimiz Tuba Yakan, kardeşi dünya finalisti Fatmanaz Yenen, Kağıtspor Karate Başantrenörü Mesut Kolaylı, Kağıtspor antrenörleri, sporcu, antrenör ve hakemler çifti yalnız bırakmadı.

TEŞEKKÜR ETTİLER

Çoğunlukta Karate elbiseli veya eşofmanlı görmeye alıştığımız Karate camiasından tüm katılımcılar sahnede oyunlarıyla doyasıya eğlendiler. Nikâhın ardından gerçekleştirilen takı töreninden sonra tüm katılımcılar gece saat 23'e kadar sohbet muhabbetle ve gönüllerince eğlendiler. Büyük bir kalabalık eşliğinde aşklarını evlilik ile taçlandıran Kübra ile Ceyhun en mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan tüm sevdiklerine teşekkür etti. Nokta Medya ailesi olarak birbirine çok yakışan genç çifti tebrik ediyor, ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber