Küçük yüzücüler barajı geçerek vize aldılar

Dilovası’nda düzenlenen 11-12 yaş il vize ve 13+ yaş baraj geçme yarışmalarında başarılı bir performans sergileyen Körfezli yüzücüler, bölge şampiyonasına katılma hakkı kazandı.

Kocaeli Haber- Körfez Gençlerbirliği Spor Klubü

Körfezli sporcular, Dilovası Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nda gerçekleştirilen Kocaeli 11-12 yaş il vize ve 13+ yaş baraj geçme yarışmalarına 17 sporcu ve 2 antrenör ile katıldı. Yarışlarda gösterdikleri üstün başarı sonucunda, bölge şampiyonasında yer alma hakkını elde ettiler.

VİZE ALDILAR
Körfez ekibi, müsabakalar sonucunda 11-12 yaş grubunda 9, 13+ yaş grubunda ise 6 sporcusuyla barajları geçerek şampiyona vizesi almayı başardı. Körfez Gençlerbirliği Spor Kulübü, genç yüzücülerin başarılarını kutlayarak, sporculara destek veren antrenörler, sporcular ve ailelerine teşekkür etti.

BAŞKAN SÖĞÜT’E TEŞEKKÜRLERİNİ İLETTİLER
Kulüp yetkilileri, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt’e de verdikleri maddi ve manevi destekten ötürü teşekkürlerini ileterek, bu başarının bir ekip çalışmasının ürünü olduğunu vurguladı. Disiplinli ve uyumlu bir ekip çalışmasının, bireysel bir spor dalı olan yüzmede bile büyük önem taşıdığı belirtildi.

HEDEF ÇOK DAHA BÜYÜK
Körfezli yüzücülerin ulusal ve uluslararası yarışmalarda başarılarını sürdürme hedefinde olduklarını ifade eden kulüp, yeni sporcuların da tecrübe kazandıkça ileriki dönemlerde büyük şampiyonalarda yer alacaklarını vurguladı. Körfez’de spor yapmanın ve sporcu olmanın mutluluğunu paylaşmaya devam edeceklerini belirtti.

Şener Söğüt Dilovası Körfez Gençlerbirliği Spor Kulübü
SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber