Ligler ne zaman başlayacak? Süper Lig başlayacak mı?

Ankaragücü-Çaykur Rizespor maçında hakem Halil Umut Meler'e yönelik yaşanan yumruklu saldırı sonrası Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) harekete geçti. TFF, liglere verdiği aranın ardından olası senaryoları değerlendirerek yeni bir yol haritası belirledi. Fanatik Gazetesi Haber Müdürü Umut Eken'in aktardığı bilgilere göre, alınacak karara göre Fenerbahçe-Galatasaray derbilerinin tarihleri de etkilenebilir.

Lig Takvimi Yeniden Planlanacak!

FIFA kokartlı hakem Halil Umut Meler'e yapılan saldırı sonrasında TFF, lig takvimini belirlemek üzere toplandı. Mehmet Büyükekşi ve ekibi, zorlu bir takvimde maç tarihlerini revize etmeye çalışacak. Gündemdeki senaryolardan biri, liglerin 2 hafta kadar ertelenmesi.

Fenerbahçe-Galatasaray Derbileri Etkilenebilir!

En çok dillendirilen senaryolardan biri, lig arasının kısaltılması ve Galatasaray-Fenerbahçe derbilerinin arasının açılması. Bu durumda, fikstür kaydırıldığında, 25 Aralık-5 Ocak tarihleri arasındaki lig arası da kısalacak. Böylece 16. hafta maçları, 22-24 Aralık'ta; 17. hafta maçları ise 2-3-4 Ocak'ta oynanabilir. 18. haftadaki Galatasaray-Fenerbahçe derbisi de 6-7 Ocak tarihlerine kalabilir.

TFF, bugünkü toplantının ardından resmi kararını açıklayacak ve futbolseverlerin merakla beklediği yeni lig takvimini duyuracak.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber