Liverpool Chelsea maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta?

Liverpool ile Chelsea arasında oynanacak Premier Lig maçının detayları belli oldu. İşte, Liverpool - Chelsea maçı ile ilgili bilgiler:

Premier Lig'in zirvesinde yer alan Liverpool, kendi evinde Chelsea ile karşılaşacak. Anfield'da oynanacak müsabakayı hakem Paul Tierney yönetecek. Ev sahibi Liverpool, 48 puanla ligin zirvesinde bulunurken, konuk takım Chelsea ise 31 puanla onuncu sırada yer alıyor.

Liverpool'da mücadele öncesinde Alcantara, Tsimikas, Matip, Bajcetic, Salah ve Endo eksikler arasında bulunuyor. Chelsea cephesinde ise Lavia, Sanchez, Colwill, James, Cucurella ve Foana karşılaşmada forma giyemeyecek oyuncular arasında yer alıyor.

İki takım arasında oynanan son 7 maç berabere tamamlandı ve bu maçlardan 4'ü 0-0 sonuçlandı. Chelsea, son 20 maçta 2 kez kırmızı kart görürken, Liverpool ise hiç kırmızı kart görmedi.

Liverpool - Chelsea maçı, 31 Ocak 2024 Çarşamba günü Bein Sports 3 kanalından canlı olarak izlenebilecek. Müsabaka Türkiye saati ile 23.15'te başlayacak. Arsenal, Manchester City ve Aston Villa'nın puan farkını açmak isteyen Liverpool, kendi evinde zorlu karşılaşmadan galibiyetle ayrılmak için sahada olacak.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber