Mehmet Yılmaz: Hepimiz şampiyonluğa odaklandık

Kocaelispor’un başarılı sağ beki Mehmet Yılmaz, Adanaspor’u 1-0’lık skorla mağlup ettikleri maçın ardından konuştu. Mehmet tüm takımın şampiyonluğa odaklandığını belirtti.

ERKEN GOL BULMAK ÖNEMLİ

Daha iyi olmaları gerektiğinin de altını çizen Mehmet Yılmaz şu ifadelere yer verdi: Gerçekten maça iyi başladık. Golü de bulabilir, maç farka da gidebilirdi. Ancak gol atamadık. Geçen hafta da aynı şekilde golü bulamamıştık. Erkenden golü bulmak önemli, böyle olunca rakipler daha çok pozisyon veriyor, 2’yi, 3’ü bulabiliyorsun. Gol atamamak bizde bir baskı oluşturmuyor. Takımda tecrübeli ayaklar var. Açıkçası daha iyi oynayabilirdik, biz bu değiliz, daha iyi ve daha mücadeleci bir takım olacağız. İnşallah Süper Lig’e çıkmak istiyoruz.

ASIL ODAKLANDIĞIMIZ KONU

Kendi adıma ben de elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Hepimiz takımın kazanması adına elinden geleni yapıyor. Oğuz ağabey oynar, ben oynarım hiç problem yok. Oğuz ağabey oynadığında ben onun sırtını okşuyordum, ben oynuyordum bu kez Oğuz ağabey bana destek veriyor. Takım içinde ağabeylik kardeşlik üst seviyede. Oynamaktan ziyade asıl odaklandığımız olay Kocaelispor’un şampiyonluğudur.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber