Mijo Caktas yeniden gündemde

Kocaelispor’da 10 numara transferi için çalışmalar sürüyor. Yeşil siyahlılarda daha önce de gündeme gelen Mijo Caktas listenin ilk sırasına girdi.

VERGİ KONUSU SORUN ÇIKARMIŞTI

Eyyseric’e teklif yapan ve futbolcudan haber beklenen Kocaelispor’da farklı ofansif orta sahada oynayan isimlerle temaslar sürüyor. Bu isimlerin başında yeşil siyahlılarda daha önce de gündeme gelen Mijo Caktas geliyor. Vergi sorunu yaşandığı için transferinden vazgeçilen futbolcu ile ilgili yeni formüller bulundu ve Sivaspor ile ortak bir yol izlenme kararı alındı.

İSMİ BİZDE SAKLI

Öte yandan Kocaelispor Kulübü, transfer sürecine zarar vermemek için ismi bizde saklı olan farklı bir ofansif orta saha oyuncusu ile daha görüşme gerçekleştirecek. Bu görüşmede bir sonuç çıkmazsa Caktas transferi bitirilmeye çalışılacak. Caktas geride bıraktığımız sezon Osijek ve Sivasspor formaları altında toplam 33 maça çıktı ve 9 gol attı. Futbolcu Sivasspor’da 13 maçta 1 gole imza attı. Kısacası şu an Kocaelispor’da ana rota farklı bir futbolcu, bu futbolcu ile ilgili yapılan görüşmede sonuç çıkmazsa ibre Caktas’a dönecek.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber