Milli Ara Ne Zaman Bitiyor? Milli Ara Kaç Gün Kaldı?

Trendyol Süper Lig 8. Hafta maçlarının tamamlanmasıyla milli ara start aldı. UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup mücadelesi veren Türkiye maçlarının bitmesiyle Süper Lig heyecanı kaldığı yerden devam edecek. Peki, milli ara ne zaman bitiyor? İşte yanıtı..

Milli ara ne zaman bitiyor?

Milyonlarca taraftarın merak ettiği milli ara araştırmaları hızlandı. Trendyol Süper Lig 9. hafta karşılaşmalarının başlayacağı günü bekleyen spor tutkunları fikstüre odaklandı. UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup'ta oynayan ay yıldızlı Türkiye ekibi karşılaşmaları bittikten sonra süper lig maçları devam edecek. Peki, milli ara ne zaman bitiyor? Milli ara kaç gün kaldı? İşte 2024-2025 milli ara takvimi..

MİLLİ ARA NE ZAMAN BİTİYOR?

Trendyol Süper Lig milli ara 7 Ekim Pazartesi ile 13 Ekim Pazar günleri arasında geçerli olacak. Ay yıldızlılar 11 Ekim Cuma günü Karadağ ile kozlarını paylaştı. Türkiye 14 Ekim Pazartesi günü İzlanda ile karşı karşıya gelecek. Bu maçların tamamlanmasıyla milli ara sona erecek. Süper Lig’de 9. hafta mücadeleleri 19 Ekim Cumartesi günü Kayserispor ile Gaziantep arasında oynanacak maçla başlayacak.

ULUSLAR LİGİ TÜRKİYE MAÇ PROGRAMI

14 Ekim 2024 / 21.45 İzlanda - Türkiye

16 Kasım 2024 / 20.00 Türkiye - Galler

19 Kasım 2024 / 22.45 Karadağ - Türkiye

Milli Ara
SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber