Milli Takım EURO 2024 hazırlık maçları hangi ülkelerle? Türkiye'nin maç takvimi belli oldu mu? EURO 2024 hazırlık maçları ne zaman?

Türkiye A Milli Futbol Takımı, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası finalleri öncesi hazırlıklarını sürdürmek amacıyla iki özel maç yapacak.

Ay-Yıldızlılar, EURO 2024'e hazırlık kapsamında 22 Mart Cuma günü Budapeşte'deki Puskas Arena'da Macaristan ile karşılaşacak. Ardından, 26 Mart Salı günü Viyana'daki Ernst Happel Stadyumu'nda Avusturya ile mücadele edecekler. Avusturya - Türkiye maçı TSİ 22.45'te başlayacak. Macaristan - Türkiye müsabakasının başlama saati ise daha sonra açıklanacak.

Macaristan Milli Takımı'nın teknik direktörlüğünü İtalyan teknik adam Marco Rossi yapıyor. Macaristan, EURO 2024 finallerinde Almanya, İskoçya ve İsviçre ile birlikte A Grubu'nda mücadele edecek. Öte yandan, Alman teknik direktör Ralf Rangnick'in yönettiği Avusturya Milli Takımı, EURO 2024 finallerinde Fransa, Hollanda ve play-off A yolundan gelecek üçüncü takımla beraber D Grubu'nda yer alacak.

Türkiye A Milli Futbol Takımı ise EURO 2024'te Portekiz, Çekya ve Play-Off turundan gelecek rakibiyle mücadele edecek.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber