Murat Cem Akpınar: Nasipten ötesi yalan

Geçtiğimiz günlerde ismi gündemde olan orta saha oyuncusu Murat Cem Akpınar Kocaelispor’a transferinin gerçekleşmemesi ile ilgili konuştu.

ELEŞTİRİLERE YANIT VERDİ

Geçtiğimiz hafta Kocaelispor’a transferi gündemde olan orta saha oyuncusu Murat Cem Akpınar Nokta Gazetesi’ne konuştu. Murat Cem “Nasipten ötesi yalan” yorumunu yaparken kamuoyunda hakkında yapılan eleştiri ve yorumlara da yanıtlar verdi. Sözlerine Kocaelispor’a transfer sürecinden başlayan Akpınar şu ifadelere yer verdi: Trabzonspor ile 2 yıl daha anlaşmam var. Tarafıma teklifler geliyordu ve bu takımlardan birisi de Kocaelispor’du.

TEPKİLER VAR, GEREKİRSE GÖRÜŞMEYELİM

Kulübüm Trabzonspor bana Kocaelispor ile görüşme izni verdi. Rakamları konuştuk ve hemen hemen birçok konuda mutabakata vardık. Ancak son karar olumsuz oldu. Kocaelispor Kulübü’nün tasarrufu, saygı duyuyorum. Tarafıma belli bir kesim tepki gösteriyordu. Transfer görüşmesinin başında yönetici bir ağabeyime “Bana tepkiler var. Bu durum sizi sıkıntıya sokabilir. Gerekirse hiç transfer görüşmesine de başlamayalım” dedim. Bana “Tepki gösterenler kadar isteyenler de var. Bunu aşabiliriz” dedi. Ancak transfer olmadı. Nasipten ötesi yalan.

KOCAELİSPOR’DA EKMEK YEDİM

Benim özür metni yayınlayacağım ile ilgili yazılan bir şeyler var. Böyle bir şeyi hiçbir zaman düşünmedim. Ben sahadaki mücadelemle, performansımla camianın saygı ve sevgisini kazanacağıma inanıyorum, bunu da başarabilirim. Paylaşılan fotoğraf için ise şunu söyleyebilirim. Kesinlikle o anın atmosferinden ileri geliyor. Kocaelispor’a karşı bir tavır asla düşünmedim çünkü ben bu kulübün ekmeğini yedim, şampiyonluk yaşadım. Fotoğrafı kendime de yakıştıramadım, keşke olmasaydı. Dediğim gibi tamamen atmosferin getirdiği bir durumdu. Üzdüğüm, kırdığım kim varsa herkesten özür diliyorum.

SİZİN NEYİNİZ VAR?

Geçen sezon İzmit’te oynadığımız Kocaelispor maçı rahat geçti. Açıkçası takım olarak bu kadar kolay bir maç kimse beklemiyordu. Maç içinde arkadaşım olan 2 Kocaelisporlu futbolcu ile konuştum ve “Sizin neyiniz var ?” dedim. Bana “Salgın var… Takımın yarısından fazlası hasta, hepsi gece serum yedi, direncimiz yok” cevabını verdiler. Gerçekten de öyle oldu ve Kocaelispor tarafından maç boyunca hiçbir tepki almadık, kolay bir galibiyet oldu.

TEKLİFLERİ DEĞERLENDİRİYORUM

Trabzonspor’un kampından önceki gün ayrıldım. Menajerim teklifleri değerlendiriyor. Süper Lig’den Gaziantep, 1. Lig’den Karagümrük, Erokspor, Bandırma, Sakaryaspor ve Azerbaycan’dan Bakü takımının teklifleri var. Birkaç güne kadar yeni takımım belli olur ve ben de bir an önce yeni arkadaşlarımla çalışmalarıma başlarım.

TARİHİN EN ZOR SEZONU

Lig için konuşmak istersem… Geçen sezon genel olarak kolaydı, 2 takım sezon başında fire verdi, bu yıl ise belki de tarihin en zor sezonu bizi bekliyor. An itibari ile 6-7 üst düzey kadrolara sahip olan takım var. Herkesin çok dikkatli olması gerekiyor. Şimdiden yeni sezonun tüm takımlara hayırlar getirmesini diliyorum.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber