Murat Tiraki: Gerçekten hakemi de yendik!

Kocaelispor U-17 takımı teknik sorumlusu Murat Tiraki, Nokta Gazetesi’ne yaptığı açıklamada “Hayatımda böyle bir hakem görmedim. Derlerdi, garipserdim. Ancak gerçekten hakemi de yendik” dedi.

YETENEKSİZ OLABİLİRSİN AMA ART NİYETLİ OLAMAZSIN

2-1 kazanılan Boluspor mücadelesinin hakemine ateş püsküren Tiyaki şu ifadelere yer verdi: Uzun yıllar profesyonel futbol oynadım, birkaç yıldır da antrenörlük yapıyorum. Hayatımda bu kadar kötü bir hakem görmedim. Hadi yeteneksiz olabilirsin, futboldan anlamıyor da olabilirsin, bunu bir nebze anlarım. Ancak bir insanın art niyetli olmasını kabul edemem. Bolu’da işte böyle bir hakem ya da adına hakem denilen birisi vardı.

SOKAKTAN ADAM ÇEVİR DAHA İYİ YÖNETİRDİ

Dakika başı sarı kart gösterdi. Sarı kartı olmayan Berke gol attıktan sonra kırmızı kart gördü. Formasını çıkardığı için ver de “Ne yaptım” diyen birisini de atmazsın. Yine yedek kalemiz kaleci Tunahan da kırmızı kart gördü ve kesinlikle tepkisi kırmızı kartlık değildi. Sokaktan birini çevir “Gel şu maçı yönet” de, bu daha doğru işler yapardı. Ya da en fanatik Boluspor taraftarını getir, daha vicdanlı olur.

HAKEMİ YENDİĞİMİZ İÇİN SEVİNİYORUM

Futbolda kazanmak da var kaybetmek de… Bizim işimiz üst yapıya futbolcu hazırlamak. Hakemi konuşmak gibi bir edebiyatım da olmaz. Ancak Bolu galibiyetine hakemi yendiğimiz için seviniyorum. O kişiye evine giderken o mutluluğu yaşatmadığımız için seviniyorum. Maça gelirsem… Oyunun hakimiydik. Maç boyunca pozisyon vermedik. 10 kişi kalmamıza rağmen kalemize gelemediler.

SONUÇLANDIRMADA SIKINTI ÇEKİYORUZ

Rakibin beraberlik golünde Yağız topu elinden kaçırdı ancak kalecimize net faul vardı. Videosu da mevcut. Ben de sarı kart gördüm. Bu maçı atılmadan bitirdim ya, kendime şaşırıyorum. Pozisyona girmede hiç sıkıntı yok. Sonuçlandırmada sıkıntılarımızı aştığımızda her şey yoluna girecek.

DAHA DA GELİŞİYORUZ

Takımdaki herkes maç maç üzerine katıyor, daha çok istiyor. Hakem maç içinde dengemizi alt üst etse de yine de oyun içinde kalmayı başardılar. Çocuklarımızın özverilerinden, futbol oynama isteklerinden ve mücadelelerinden çok memnunum. Haftaya Altay ile karşılaşacağız. Rakibimiz kim olursa olsun planımızı sahaya yansıtıp futbolcularımızın daha da gelişmelerini sağlayacağız. Kocaelispor taraftarını maçlarımıza bekliyoruz.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber