Mustafa Gürsel: Her şey tersine gidiyor! Ne konuşsak boş!

Kocaelispor Teknik Direktörü Mustafa Gürsel, 2-0 kaybedilen Gençlerbirliği maçının ardından düzenlenen basın toplantısında “Her şey tersine gidiyor! Ne konuşsak boş” diye konuştu.

TOPA HAKİMDİK AMA ÜRETKEN DEĞİLDİK

Gürsel topa hakim olduklarını ancak üretken olamadıklarını belirtti ve şu şekilde konuştu: Çok kazanmak istediğimiz bir maçtı. Oyunun başında basit ve kolay bir gol yedik. Golden sonra oyunu dengeledik, golü de bulabilirdik. Maçın genelinde topa yüzde 70 oranında sahiptik. Daha fazla pozisyona girmemiz lazımdı. Oyuna hükmeder gibi göründük, gol gelmeyince son haftalardaki olumsuz enerjinin etkisi de sahaya olumsuz yansıyor.

PSİKOLOJİK YORGUNLUK

Oyunda bir gelişme var ancak sonuçlandırmada sıkıntımız devam ediyor. Üzgünüz… Son bölümde Candeias topu rakibe vurdurmak istedi. Oyuncu sonucu alamamanın etkisi ile istediklerini de yapamıyor. Bu işin meyvesi gol. Gerilim sadece bu maçlık değil, süreçle ilgili bir durum. Ben o anda topu rakibe vurdurmak istediğini düşünüyorum. Psikolojik yorgunluk da oyununu olumsuz etkiliyor.

DEĞİŞİM HIZLI OLMUYOR

Başarılı olmak için oyun olarak takımı yükseltmek zorundayız. Takım oyununu yakalarsak başarı da gelecektir. Topa hakim olma ve pas anlamında mesafe kat ediyorsun ama neticeyi de alman lazım. Lig devam ediyor. Bazı şeylerin değişmesi hızlı olmuyor. Bunun hızlanması için sonucun iyi olması lazım. Bu olmayınca sıkıntıları yaşıyorsunuz. Ne yaparsan yap sonuç çok önemli. Sonuç gelmeyince biz de camia da geriliyor.

HAKEM ŞANSI YANIMIZDA YOK

Son 2 maçta kaybedilecek oyunu oynadık mı? Bence oynamadık… Rakipler bizden üstün müydü? Hayır… Geçen hafta hakem hatalarını gördük, bu hafta da penaltı pozisyonu var. Hakem şansı hiç yanımızda yok. Baktığınızda her şey tersine gidiyor ve her şey karşımızda. Elbet bir yerden dönecektir. Ne konuşsak boş.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber