NBA All-Star 2024 ne zaman, saat kaçta oynanacak? İşte NBA All Star kadrosu

NBA All-Star 2024 için heyecan tüm basketbolseverleri sardı. NBA All-Star kadroları da nihayet belli oldu. Doğu ve Batı Konferansı'nın mücadele edeceği bu etkinlik, her yıl olduğu gibi bu yıl da büyük ilgiyle takip edilecek. İşte NBA All-Star 2024 ile ilgili detaylar...

NBA All-Star Organizasyonu, NBA normal sezonunun ara vermesiyle birlikte Doğu ve Batı takımlarının karmasının maçını içeren gösterilere verilen isimdir. Bu yılın NBA All-Star maçı için belirlenen tarih ise 19 Şubat olarak açıklandı. Maçın başlama saati ise Türkiye saati ile 04.00'te olacak. Bu etkinlik, basketbolseverlerin heyecanla beklediği bir etkinlik olup, dünya genelinde büyük bir izleyici kitlesine ulaşmayı hedefliyor.

NBA All-Star maçında yer alacak sporcular da belirlendi. Bu yılın kadrosunda kimlerin yer alacağı, basketbolseverlerin tartışma konusu olmaya devam ediyor. Her yıl olduğu gibi, bu yıl da NBA All-Star etkinliği, unutulmaz anlar ve yüksek tempolu basketbol ile dolu olacak.

Basketbol tutkunları, 19 Şubat'taki bu heyecan verici etkinliği sabırsızlıkla bekliyor. Her yıl olduğu gibi, NBA All-Star 2024 etkinliği de unutulmaz anlara ve heyecana sahne olacak.

NBA ALL STAR KADROSU 2024

Doğu Konferansı

-Giannis Antetokounmpo (Milwaukee Bucks)

-Damian Lillard (Milwaukee Bucks)

-Joel Embiid (Philadelphia 76ers)

-Jayson Tatum (Boston Celtics)

-Tyrese Haliburton (Indiana Pacers)

Batı Konferansı

-LeBron James (Los Angeles Lakers)

-Kevin Durant (Phoenix Suns)

-Nikola Jokic (Denver Nuggets)

-Luka Doncic (Dallas Mavericks)

-Shai Gilgeous-Alexander (Oklahoma City Thunder)

NBA ALL STAR YEDEK KADRO

NBA All Star'da Batı Konferansı'nın ilk 5'inde yer alan isimler belli oldu. Alperen, açıklanan yedekler listesine de dahil edilmedi. Alperen Şengün'ün adaylar arasında bulunduğu diğer isimlerden seçilen yedekler ise şöyle;

- Stephen Curry

- Anthony Davis

- Kawhi Leonard

- Paul George

- Anthony Edwards

- Karl Anthony Towns

- Devin Booker

Doğu Konferansı'nın yedekleri ise şöyle oluştu;

Jaylen Brown

Donovan Mitchell

Jalen Brunson

Tyrese Maxey

Paolo Banchero

Julius Randle

Bam Adebayo

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber