Nevzat Bayram: Asla başaramayacaksınız!

Belediye Derincespor Kulübü Başkanı Nevzat Bayram’dan sert açıklamalar geldi. Bayram kendilerini yıpratmak için adeta seferberlik ilan edenlere “Asla başaramayacaksınız” dedi.

YÖNETİCİLER VE MURAT ÇOLAK DA YER ALDI

Kartepe’de oynanan Belediye Derincespor – Fethiyespor hazırlık maçı öncesinde Kartepe Green Park Otel’in toplantı salonunda basın toplantısı düzenleyen Nevzat Bayram açtı ağzını yumdu gözünü. Başkan yardımcısı Fatih Doğan, yönetim kurulu üyeleri Serhat Karakaş, Ömer Emek ve Sportif Direktör Murat Çolak ile basın mensuplarının karşısına çıkan Başkan Bayram gelinen süreci değerlendirdi.

15 GÜNDE NELER YAPTIK

Sözlerine 15 günlük süreçte neler yaptıkları ile başlayan Başkan Nevzat Bayram şu şekilde konuştu: Bu oluşuma 1.5 ay önce başladık ve hazırlıklarımızı ona göre yaptık. Başlangıç süremiz bugün dahil 15. gün… Bu süreçte devir teslimimizi yaptık, yönetimimizi belirledik, teknik kadromuzu oluşturduk, futbolcu transferlerini yapmaya başladık, malzemelerimizi tedarik ettik, takımımızı kampa götürdük.

MİLLETİN AKLI NEYE ÇALIŞIYOR BİLEMİYORUM

Geldiğimizde kulüpte 1 tane futbolcu, tek bir parça malzememiz yoktu. Ancak 15. gün itibari ile birçok şeyi hallettik. Yaklaşık 1 ay önce başlasaydık her şey çok daha hızlı netleşecekti. Milletin aklı neye çalışıyor bilmiyorum ama eleştiri alsak da biz bu güne kadar iyi işler yaptığımızı düşünüyoruz.

HER YENİ GÜN KAOSUN İÇİNDE YER ALIYORUZ

Her yeni gün kendimizi kaosun ortasında buluyoruz. Bunun nedenini bilemiyoruz. Derinceliyim. Burada top oynadım, yöneticilik yaptım, esnafım. Hepimiz Derince’nin insanı ve yöneticileriyiz. Yine köstek olanlar var. Buradan o köstek olanlara sesleniyorum. Asla başaramayacaksınız. Bizler Derince’yi çok iyi yerlere birlik ve beraberlikle getireceğiz. Bunu herkes görecek. Belediye Derincespor çatısı altında çok güzel işler başaracağız.

HEPSİNE CEVABIMIZ OLACAK

Kulüp alma işlerinde biraz gecikmeler yaşandı ve daha dün mazbatayı alabildik. Mazbata almadan önce takımımızı kampa getirdik. Şu an 25-26 futbolcumuz ile kamp yapıyoruz. Kim ne derse desin kısa sürede önemli işlerin üstesinden geldik. Tabii ki işimiz bitmedi, bitmeyecek de. Önceden mazbatayı alamaz diyorlardı, duruldu, şimdi yönetemez, takımı düşürür diyorlar. Hepsine yavaş yavaş cevabımız olacak.

GÖRÜŞMEDİLER DEMİŞLERDİ

Teknik ekibimiz ile toplantılar yapıyoruz. Belirlediğimiz 6 nokta transferimiz olacak. Ardından sizlere çok güzel takım izleteceğiz. Kaos dedim ya… Bizim için kimseden izin almadığımız söylendi. Ben Derince Belediye Başkanı Sayın Sertif Gökçe ile görüştüm. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Tahir Büyükakın’a bir ağabeyimizin vasıtası ile ulaştık. “Bu süreci yönetebilecek Derince’nin çocukları olduktan sonra biz destek olacağız” dediler. Olmaya da başladılar.

PROTOKOL ZİYARETÇİLERİMİZ BAŞLAYACAK

Çirkin dedikoduları durduralım. Yalanların, iftiraların kimseye bir faydası yok. Belki o beyinler bizlere zarar verir diye düşünüyorlar ancak bunlar bizi daha da motive ediyor. Bizim kimse ile bir problemimiz yok, kimseden de çekinmiyoruz. Mazbatayı aldık ve ziyaretlerimize başlayacağız. Sertif başkanımız izindeymiş, dönmesini bekliyoruz. Herkese, her kesime ulaşacağız ve bu dedikoduların tamamının yalan olduğunu herkese göstereceğiz.

NURİ ÇOLAK KIRMIZI ÇİZGİMDİ

Murat Çolak ağabeyim ile birlikte bizim 5 yıldan beri kulüp alma planlarımız vardı. Nuri Çolak ağabeyim benim kırmızı çizgimdi. Kesinlikle onunla çalışacaktım. O olmazsa olmazdı. Çok güzel bir teknik ekip kuruldu. Gerek yönetimsel birliktelik gerekse de teknik ekipteki birlikteliğin meyvelerini en kısa sürede toplayacağız.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber