Nuri Çolak: Oyuncularımıza teşekkür ediyorum

Belediye Derincespor Teknik Direktörü Nuri Çolak, 1-1 sona eren Elazığspor maçının ardından soruları yanıtladı. Başarılı teknik adam “Oyuncularımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

BU YOLDA DEVAM EDECEĞİZ

1-1 sona eren Elazığ maçının ardından soruları yanıtlayan Belediye Derincespor Teknik Direktörü Nuri Çolak şu ifadelere yer verdi: Elimizden geldiğince burada bir yapı oluşturmaya çalışıyoruz. 2-3 hafta önce Derince’ye geldiğimizde niyetimizin ne olduğunu, kulübün niyetinin ne olduğunu şehre anlatmaya çalıştık. Bu yolda da iyi bir şekilde devam ediyoruz. Üzerine koyarak devam ettiğimizi düşünüyorum.

ELAZIĞ ŞAMPİYONLUĞA OYNUYOR

Maça gelirsek… Güzel bir karşılaşma oldu. Keyifli bir karşılaşmaydı. Bizim de üstün olduğumuz anlar da vardı, rakibin de üstün olduğu anlar vardı. Elazığspor şampiyonluğa oynuyor ve ona göre bir takım kurdular, bütçelerini hazırladılar ama biz de elimizden geldiğince %90'ı Kocaelispor'da oynayan, Kocaelili futbolculardan oluşan bir takımla burada bir takım ruhu yaratıp bu ligde güzel şeyler yaşatmak istiyoruz.

OYUNCULARIMIZA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM

Geçen hafta Van'da 2-1 kaybettik. Bu hafta ise 1-1 berabere kaldık. Belki skor anlamında istediğimiz şeyleri şu ana kadar alamadık ama ben çok mutluyum. Oyuncularıma da çok teşekkür ediyorum. Oyunsal anlamda şu ana kadar istediğimiz noktanın da çok ilerisine gelmiş durumdayız. İnşallah biz bunu sürdüreceğiz. Üstüne koyarak devam edeceğiz. Bu şekilde burada taraftarlarımıza, bizi izlemeye gelenlere keyifli maçlar inşallah çıkartmaya devam edeceğiz.

YUSUF SAROHAN EN AZ 6 HAFTA YOK

Transferle ilgili bir haftamız kaldı. Bünyemize katabilirsek belki bir iki oyuncu daha katmayı düşünüyoruz. Ancak olmazsa da problem değil. Yusuf’un bir sakatlığı bulunuyor. Tahmini söylüyorum en az altı hafta sahalardan uzak olacağı söyleniyor. Yusuf çok kuvvetli bir oyuncu. Bazen her zaman doktorların söylediği bu rakamlarda çıkmayabilir. Belki daha da kısa olabilir. Çünkü Yusuf o şekilde çok kuvvetli bir oyuncu. Bu zamanı kısaltabilir.

TEŞEKKÜR EDERİM

Seyirci potansiyelimiz çok iyi. Buraya gelip bizi destekleyen herkese çok teşekkür ediyorum. Hem bizim seyirciye, hem de seyircinin ihtiyacı var. İki haftada bir kez gelelim. Tribünlerde birlik, beraberlik vardı. Bunlar bizim hep özlediğimiz tablolar, yaşamak istediğiniz tablolar. Çok mutlu oldum. Bizler destekleyen herkese çok teşekkür ediyorum.

FUTBOLCUNUN OYNAMASI LAZIM

Bizim bir projemiz vardı. Amacımız Derince kulübüne hem değer katmak, hem de Kocelispor'a bu konuda yardımcı olmak. Pilot takımı hayalimiz var. Neden var? Gördük… Kocaelili oyuncular oynadı. Bu arkadaşlarımızın oynamaya ihtiyacı var. Kocaelispor'da bizim zamanda bu şekilde oynayarak geliştik. Bir futbolcu için en olumsuz şey sezonu oynamadan geçirmektir. 4-5 hafta sonra bazı şeylerin ne kadar fark ettiğini göreceksiniz.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber