Oğulcan Çağlayan: Her geçen gün üzerine katıyoruz

Ümraniyespor maçının penaltı golünü atarak takıma 3 puan kazandıran isimlerden birisi olan Oğulcan Çağlayan, her geçen gün oyunlarının üzerine kattıklarını belirtti.

BU KULÜBÜN BÜYÜK BİR MAZİSİ VAR

Kocaelispor’un mazisi ile çok büyük bir takım olduğunu vurgulayan Oğulcan şu şekilde konuştu: Maçtan önce de rakibimize karşı şansımızın tutmadığı söylendi. Bunlar çok önemli şeyler değil. Kocaelispor’un tarihi ve mazisi çok büyük. Kazandığımız için çok mutluyuz. Takım arkadaşlarımın emeğine sağlık. Golü ben attım, her şey takım arkadaşlarımın sayesinde oldu. Mendes penaltıyı aldı, savunmamız çok iyiydi. Müthiş bir kalecimiz, defans hattımız ve orta saha oyuncularımız var. Daha takıma katılacak olan Markao var.

ŞEHİR İLE TARAFTAR BÜTÜNLEŞİYOR

Antrenmanda Harun ağabey ile penaltı çalıştık. Tüm penaltıları o köşeye attım. Maçta da kaleciye hiç bakmadım ve köşeyi düşündüm. Kaleci köşeyi bilse bile kurtaramayacaktı. Hafta sonu da bunun meyvesini yedik diyebilirim. Her geçen gün üzerine koyan bir Kocaelispor var. Şehir ile taraftarın bütünleştiği bir Kocaelispor var. Her ben de takım arkadaşlarım da dile getiriyoruz.

BURASI KAOSU SEVİYOR

15 yıllık Süper Lig özlemine sona vermek, Kocaelispor’un ait olduğu Süper Lig’e çıkarmak istiyoruz. Bunu başarırken zaman zaman üzüleceğiz, hayal kırıklığı yaşayacağız. Önemli olan mayıs ayında zirvede olmak. Onun için herkese ihtiyacımız var. Burası kaosu seven bir şehir, kaosu seven bir camia. Bizim birlik beraberlik içinde bu gemiyi limana ulaştırması gerekiyor.

Kocaelispor Ümraniyespor Oğulcan Çağlayan
SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber