Oğulcan Çağlayan ve Onur Öztonga’ya sevgi seli

Kocaelispor’un iki başarılı futbolcusu Oğulcan Çağlayan ve Onur Öztonga, 75. Yıl İlköğretim Okulu ile Bayındırlık Konutları Ayazma Mahallesinde minik öğrencilerle bir araya geldi.

BİR GÜNDE İKİ ETKİNLİK

Kocaelispor şehrin her noktasına ulaşmaya devam ediyor. Yeşil siyahlı lider temsilcimiz saha içi dışında da saha dışında da bol bol ziyaretlerde bulunuyor ve şehre Kocaelisporluluk bilinci aşılıyor. Bu bağlamda Kocaelispor’un iki başarılı futbolcusu Oğulcan Çağlayan ve Onur Öztonga, 75. Yıl İlköğretim Okulu ile Bayındırlık Konutları Ayazma Mahallesinde minik öğrencilerle bir araya geldi.

KUPAYI GETİRMEK İSTİYORUZ

İzmit Plajyolu’nda bulunan ve şehrin nezih eğitim kurumları arasında yer alan ve 75. Yıl İlköğretim Okulu’nun çok özel misafirleri vardı. İstanbulspor karşısında adeta form patlaması yaşayan Oğulcan Çağlayan ile İzmitli başarılı stoper Onur Öztonga minik öğrencilerle bir araya geldi. Okulun bahçesinde gerçekleşen etkinlikle konuşan iki futbolcu da şehre şampiyonluğu getirmek için ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını belirttiler.

ÇOK MEMNUN KALDILAR

Çocuklarımızın küçük yaştan itibaren Kocaelisporluluk bilinci ile büyümesinin önemine vurgu yapan Öztonga ve Çağlayan ardından Bayındırlık Konutları Ayazma Mahallesindeki Kocaelisporlularla bir araya geldiler. Sorulara samimi yanıtlar veren iki başarılı futbolcu etkinlikler sonrasında moral buldu, ikili gösterilen ilgiden ötürü memnuniyetlerini dile getirdi.

Onur Öztonga Kocaelispor Oğulcan Çağlayan
SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber