Oğulcan konsantre olunca...

Kocaelispor’da iki maçlık cezasını çeken Oğulcan Çağlayan, İstanbulspor maçında eski günlerinden bir paragraf ortaya koydu.

Kocaelispor Haber - Oğulcan konsantre olunca...

AÇ DÖNDÜ!

Özellikle Galatasaray forması giydiği dönemde adından söz ettiren ancak kariyerinde düşüşe geçen Oğulcan Çağlayan yeni sezonda Kocaelispor’un başarısı için mücadele ediyor. Sezona istediği gibi başlayamayan, 11’den düşen ve üzerine de Manisa maçında gördüğü kırmızı kartın ardından Amed ile Çorum maçlarında sahadaki yerini alamayan Oğulcan, İstanbulspor karşısında 11’de kendine yer buldu.

SEZONUN EN ETKİLİ FUTBOLU

Cezasını çektiği 2 haftalık zaman dilimi içinde kendisini iyi hazırladığı gözlenen futbolcu ofans hattının en tempolu futbolcusuydu. Özellikle pas oyunu ile çıkmak isteyen İstanbulspor karşısında doğru ve agresif baskısının yanında çok sayıda ikili mücadele kazanan 28 yaşındaki futbolcu kendisi adına sezonun en etkili futbolunu ortaya koydu.

KARİYER REKORUNU İKİYE KATLAMAK İSTİYOR

Bu sezon 6 maçta forma giyen ve 5 maçta sahaya 11’de çıkan Oğulcan, Erzurum FK ağlarına 1 gol attı, 1 sarı kart, 1 de kırmızı kart gördü. Oğulcan’ın hedefi kariyeri rekorunu ikiye katlayıp Kocaelispor ile Süper Lig’e yükselmek. Ankara Altındağlı futbolcu 2018-2019 sezonunda Gaziantep Futbol Kulübü ile 32 maça çıkmış ve 6 gol atmıştı. Oğulcan’ın 156 Süper Lig maçında 14, 89 1. Lig maçında da 13 golü bulunuyor.

Oğulcan Çağlayan Kocaelispor İstanbulspor
SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber