Oğuz Ceylan: Ayağa kalkacağız

Kocaelispor’un sağ beki Oğuz Ceylan, 2-2 sona eren Keçiörengücü beraberliğini Nokta Gazetesi’ne yorumladı. Kötü oynadıklarının altını çizen Oğuz “Ayağa kalkacağız” diye konuştu.

ÇOK POZİSYON VERDİK

İyi hazırlandıkları maçta istediklerini yapamadıklarını belirten Oğuz Ceylan şu şekilde konuştu: Aslında maça iyi hazırlanmıştık. Galip geleceğimize de inanıyorduk. Kötü oynadık. Çok pozisyon verdik, dönen ikinci topları toparlayamayınca geride 1’e 1 kaldık, ister istemez pozisyon verdik. Böyle bir oyun beklemiyorduk. Hatalarımızın farkındayız. Bunların üzerine de çalışacağız. Hocamız hafta başından bu yana bizi maça iyi hazırladı. Yapamadık ancak iyi mücadele ettik, savaştık, karşılığında 1 puan aldık.

BUNU SAĞLAYACAK OLAN DA BİZLERİZ

Bence bu puan bizi ayağa kaldıracaktır. Ayağa kalkmamız da lazım açıkçası. Çünkü şampiyonluk yolunda ağır yaralar alıyoruz. Geçen sezon Rize’deyken 11 puan geriden gelerek şampiyon olduk. Kaybedilmiş hiçbir şey yok. 10 haftada çok şeyin değişeceğine inanıyorum. Bunu sağlayacak olan da bizleriz. Elimizden geleni fazlası ile sahaya yansıtacağız. Taraftarımız, yönetimimiz, camiamız her birlikte kenetlendiğimiz zaman sonunda şampiyon olacağımıza inanıyorum.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber