Oktay Pop: Heyecanlıyız, sezonun başlaması iple çekiyoruz

Gölcükspor Takım Kaptanı Oktay Pop açıklamalarda bulunarak, takımın şampiyonluk hedefini ve bu doğrultuda yapılacak çalışmaları değerlendirdi. Kaptan Oktay “Heyecanlıyız, sezonun başlaması iple çekiyoruz” diye konuştu.

GÖLCÜK DAHA ÜST LİGLERİ HAK EDİYOR

Çalışmalar hakkında açıklamalar yapan Oktay Pop şu ifadelere yer verdi: İlk günden itibaren hızlı bir şekilde çalışıyoruz. Belediye başkanımızdan kulüp başkanımıza, tüm yöneticilerimiz ve futbolcularımızla birlikte hazır bulunduk. Sezonun ilk gününe kurbanımızı keserek başladık. Bu sezon Gölcükspor'un 37 yıllık profesyonel geçmişini tekrar canlandırmak ve profesyonel lige çıkmak için tüm gücümüzle çalışacağız. Allah nasip ederse sezon sonunda şampiyonluğumuzu ilan edeceğimizi düşünüyorum.

HER MAÇ BİR FİNAL

Oktay Pop, takımın bu sezonki hedeflerine ulaşması için her maçın bir final havasında geçeceğini vurguladı ve “Yıllardır bu işin içindeyiz. Bizi ilgilendiren tek şey kendimiz ve kendi maçlarımız olacak. Her maçımız, Yalovaspor'dan Sapancaspor'a, Gebzespor'dan Darıcaspor'a kadar tüm rakiplerimize karşı final gibi geçecek. Her türlü zorlu şartlara rağmen, bu sezon sonunda şampiyon olacağımıza inanıyorum. Yeni sezonun tüm takımlara hayırlar getirmesini diliyorum" dedi.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber