Olaylı derbide kazanan Fenerbahçe: "2-3"

Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında Trabzonspor evinde Fenerbahçe'yi ağırladı. Haftanın maçında gülen taraf sarı lacivertliler oldu.

Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında Papara Park'ta Trabzonspor ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. 5 golün atıldığı dev randevuda kazanan sarı lacivertliler oldu.

Trabzon'da saat 20.30'da başlayan mücadelede 13. dakikada Fred ile 1-0 öne geçen Fenerbahçe, 45+3'te farklı ikiye yükseltti. Tadiç'in asistinde ikinci kez sahneye çıkan Fred, ilk yarının da skorunu belirledi ve sarı lacivertliler soyunma odasına 2-0 önde girdi. Ev sahibi ekip 63. dakikada Enis Bardhi'den gelen golle farkı bire indirirken, dakikalar 78'i gösterdiğinde Trezeguet'in penaltı golüyle skora denge geldi. 87. dakikada ise Fenerbahçe'nin Belçikalı golcüsü sahneye çıktı ve durumu 3-2'ye getirdi.

FENERBAHÇE 79 YAPTI

Olayların çıktığı derbide Fenerbahçe sahadan 3-2'lik skorla ayrılırken ligde puanını 79 yaptı ve Galatasaray'ı takibini sürdürdü. Trabzonspor ise 49 puanda kaldı. Fenerbahçe milli ara sonrasında evinde Adana Demirspor'u konuk edecek, Trabzonspor ise Konyaspor deplasmanında galibiyet arayacak.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber