Ömer Alp Gülay: Zamanla daha iyi olacağız

Belediye Derincespor’un genç ve başarılı stoperi Ömer Alp Gülay sorularımızı yanıtladı. Ömer Alp, zamanla çok daha iyi bir takım olacaklarını ifade etti.

MENEMEN MAÇINDA TÜM TAKIM İYİ MÜCADELE ETTİ

Sözlerine Menemen maçı ile başlayan Ömer Alp şu şekilde konuştu: Menemen’de tüm takım çok iyi mücadele etti. Puan ya da puanlar almak için elimizden geleni yaptık. İlk yarıda istediğimiz şeyler olmadı, şanssız bir gol yedik. Ancak ikinci yarıda toparladığımızı düşünüyorum. Yavaş yavaş daha iyi olacağız inşallah.

HOCALARIMA TEŞEKKÜR EDERİM

Burada çok güzel bir ortam var. Ağabeylerimiz ve arkadaşlarımız çok iyi. Benim için de her şey çok şükür iyi gidiyor. Hocalarım sağ olsun bizim ile çok yakından ilgileniyorlar, sıkı çalışıyoruz. Yaşım genç… Zamanla tecrübeleneceğim inşallah. Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun.

DAVET EDİYORUM

Tempo olarak hiçbir sorunumuz yok. 90 dakika boyunca herkes elinden gelen her şeyi yapıyor. Biraz daha tecrübe edinmemiz gerekiyor. Zamanla daha da iyi olacağız. Aksaray analizini yapacağız. Bildiğimiz futbolcular var. İyi pas yaparsak ve her zamanki gibi mücadele edersek bu maçtan puan ya da puanlar alacağımızı düşünüyor tüm taraftarımızı maçımıza davet ediyorum.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber