Ömer Faruk Uzuner: Zorlu bir maç olacak

Gölcükspor Teknik Direktörü Ömer Faruk Uzuner, Kullarspor ile Nokta Gazetesi’ne açıklamalarda bulundu.

TAÇSPOR MAÇA İYİ BAŞLADI

Sözlerine 2-0 kazanılan Taçspor maçı ile başlayan Uzuner şu ifadelere yer verdi: Tüm samimiyetimle şunu ifade etmek istiyorum. BAL’da 200’e yakın takım varsa 15 takımından birisi Taçspor’dur. Taçspor, pas yapan bir takım olduğu için ona göre bir strateji belirledik. Rakibimiz ilk 10 dakika etkiliydi, ardından biz çıkmaya başladık ve 13 ile 20. dakikalarda çok güzel 2 gol atınca rakibin de dengesi bozuldu.

MAÇ MAÇ DEĞİL, DEVRE DEVRE BAKIYORUZ

Maç boyunca düşündüğümüz tüm konular istediğimiz gibi oldu ve güzel bir galibiyet elde ettik. BAL’da çok acımasız bir statü var. Gebze şampiyon olursa ikinci Kocaeli takımı ligi bekliyor, üçüncü Kocaeli takımı baraj oynuyor, dört ve beşinci takım lig düşüyor. Gebze çıkamazsa son 3 takım direkt düşüyor. Bu nedenle maç maç değil, devre devre hareket etmek zorundayız. Bu lig öyle bir lig çünkü.

MAÇ ISINMALARINDA BİLE TAKIMIN ENERJİSİ ÇOK YÜKSEK

Antalya’daki kampta eksik olan bölgelerimizi toparlamaya çalıştık. Ancak takım olarak yüzde yüz hazır değiliz. Taçspor maçında çok iyi futbol oynadığımızı söyleyemeyiz ancak çok iyi mücadele ettiğimizi ifade edebilirim. Takımda inanılmaz bir ortam oluştu. Taçspor maçından önceki ter antrenmanında hatta maç ısınmasında bile takımın enerjisi çok yüksekti. Bu enerji ile Kullar maçına hazırlanıyoruz. Haftanın ilk 2 günü tesislerimizde ardından Değirmendere’de çalıştık.

DÜŞÜNCEMİZ DEVAM EDİYOR

Kullar’da zorlu bir maç bizi bekliyor. İki takım için de çok değerli bir karşılaşma olacak. Tabii ki kazanmak için elimizden geleni yapacağız ancak bu türlü maçlarda kaybetmemek de önemli. Devre arasında toplam 9 oyuncu aldık ve sayımız 28’e çıktı. Son olarak 2004’lü Abdullah Eren Türkay’ı Bursaspor’dan renklerimize bağladık. Geçtiğimiz gün size yapmış olduğum açıklamada ikinci yarının lideri olmak istiyoruz demiştim. O düşüncemiz ve iddia devam ediyor. Futbolcularımıza sonuna kadar güveniyorum.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber