Onur Öztonga: En çok ben istiyorum!

Kocaelispor’un İzmitli stoperi Onur Öztonga yeni sezonun ilk açıklamalarını yaptı. Onur, takımda kalıp Kocaelispor taraftarı önünde Kocaelispor formasını giymeyi çok istediğini belirtti.

KAMP YOĞUN GEÇİYOR

Sözlerine kamp çalışmaları ile başlayan Onur şu şekilde konuştu: Öncelikle çok iyi bir kamp ortamında olduğumuzu belirtmeliyim. Günde çift antrenman yapıyoruz. Kamp oldukça yoğun geçiyor, tempo yüksek. Takımdaki ortam gerçekten müthiş. Aidiyet hissediyoruz, bu olmazsa başarının gelmesi çok zor. Herkes birbirine sıkı sıkıya sarılmış durumda. Ağabey-kardeşlik ortamında hiçbir sıkıntı yok.

İNŞALLAH KALIRIM

İlk hazırlık maçımızda iyi mücadele ettik zaman zaman iyi oyunlar oynadık, pozisyonlara girdik, pozisyon da verdik ve berabere kaldık. 3 yıldır farklı kulüplere kiralanıyoruz. Dışarıda elimden geldiğince iyi mücadele ediyorum. Sezon başları Kocaelispor ile kamplara katılıyoruz ancak ardından geçici ayrılıklar oluyor. Sözleşmemi 2027-2028 sezonuna kadar uzattım. Alt yapıdan çıktım ve 3.5 sezondur dışarıdayım. İnşallah bu sezon takımda kalırım. O muhteşem taraftarımızın önünde Kocaelispor formasını giymeyi herkesten çok istiyorum.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber