Orta sahanın yıldızı Atila Altan, Çiğdem hanım ile evlendi!

İlimizin başarılı futbolcularından, orta sahanın yıldızı Atila Altan, hayatını dünyalar güzeli Çiğdem hanım ile birleştirdi.

GÖRKEMLİ DÜĞÜN

Kocaeli’nin spor camiası bu düğünde buluştu. Kocaelispor’da da forma ve uzun yıllar boyunca birçok takımda başarı ile ter döken, an itibari ile bir lastik fabrikasında üst düzey yönetici olan Atila Altan hayatını mimar Çiğdem hanım ile birleştirdi. Şükran - Mehmet Bilgiç çiftinin biricik kızları Çiğdem ile Ayşe – Metin Altan çiftinin yakışıklı oğulları Atila Altan’ın Başiskele’de yer alan Tetri Şavi’deki görkemli düğününe iş, spor ve siyaset camiasının tanınmış simaları katıldı.

YALNIZ BIRAKMADILAR

2.5 yıllık birlikteliklerini evlilikle taçlandıran ve balayı için Bali Adası’na gidecek olan Altan çifti kendilerini yalnız bırakmayan tüm eş dost ve akrabalarına teşekkür etti. Taze damat Atila Altan “Çiğdem hanım iyi ki hayatıma girdi, iyi ki benim ile birlikte. Mutluluğumu tarif edecek kelime bulamıyorum. Onu çok ama çok seviyorum. En mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan, güzel mesajlarını ve iyi temennilerini ileten herkese biricik eşim Çiğdem hanım, Bilgiç ve Altan aileleri olarak şükranlarımızı sunarız” diye konuştu. Nokta Medya olarak Çiğdem – Atila çiftini kutluyor bir ömür boyu aile saadeti, sağlık, başarı, huzur ve bereket diliyoruz.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber