Pendikspor Ankaragücü maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Süper Lig'in 18. haftasında, futbolseverleri ekran başına kilitleyecek önemli bir mücadele olan Pendikspor - MKE Ankaragücü maçı, heyecanla bekleniyor. Özellikle Pendikspor'un son dört maçtaki kayıplarını telafi etmek istemesi ve Ankaragücü'nün galibiyet serisine devam etmek istemesi, maça ayrı bir önem katıyor.

Pendikspor'un Zorlu Sınavı:

Pendikspor, son dört maçtaki yenilgilerin ardından bu negatif seriyi MKE Ankaragücü karşılaşmasıyla sonlandırmak istiyor. Takım, kendi evindeki bu kritik mücadelede taraftarının desteğini arkasına alarak galibiyet arayacak. Muhtemel 11'de Erdem C., Erdem Ö., Murat, Berkay, Sequeira, Lusamba, Mukovic, Midstjö, Thuram, Halil, Koka isimlerinin yer alması bekleniyor.

Ankaragücü'nün Yolunda Devam:

Ankaragücü ise galibiyet serisine bir yenisini eklemek ve üst sıralara tırmanmak istiyor. Bahadır, Atakan, Radakovic, Mujakic, Alper, Ali, Pedrinho, Efkan, Cephas, Morutan, Sowe muhtemel 11'de yer alacak oyuncular arasında.

Maç Bilgileri:

  • Tarih: [Maçın oynanacağı tarih]
  • Saat: 20.00
  • Yer: Pendik Stadyumu
  • Hakem: Ümit Öztürk
  • Yayın: beIN Sports 2

Pendikspor'un ev sahibi avantajıyla çıkacağı bu kritik mücadele, futbolseverlere heyecan dolu anlar yaşatacak. Maçın hakemi Ümit Öztürk'ün yönetiminde beIN Sports 2'den canlı olarak yayınlanacak. Tarafların muhtemel 11'lerinin yanı sıra, maçın skorunu ve detaylarını izlemek için futbolseverler ekran başında yerini alacak.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber