Rafet Kırgız: İl dışından bile Kocaelispor Futbol Okulu açmak istiyorlar

Kocaelispor’un alt yapıdan sorumlu yönetim kurulu üyesi Rafet Kırgız basın mensupları ile bir araya geldi. Kırgız bilgilendirme toplantısında “İl dışından bile Kocaelispor Futbol Okulu açmak istiyorlar” diye konuştu.

Kocaelispor Haber - Rafet Kırgız: İl dışından bile Kocaelispor Futbol Okulu açmak istiyorlar

BİZİ HİÇBİR ZAMAN MAHCUP ETMEDİLER

Basın mensupları ile Sivil Toplum Merkezi’nde bir araya gelen Rafet Kırgız sözlerine genel bir teşekkür ile başladı ve şu ifadelere yer verdi: Bir buçuk yıldır aldığımız görevi elimizden geldiği kadar yapmaya gayret ediyoruz. Bu anlamda tüm hocalarıma çok teşekkür ediyorum. Bizi hiçbir zaman mahcup etmediler. 8 kişilik yönetici grubumuz sağ olsun, var olsun. Hiçbir maçımızı hatta antrenmanımızı kaçırmıyorlar. Tesislerimizdeki tüm çalışanlarımıza şükranlarımı sunuyorum. Onlar bizim elimiz ayağımız oluyorlar.

YÜZDE 60’I BU ÇOCUKLARDAN OLUŞACAK!

Yetenekli sporcuları Kocaelispor'a kazandırmaya çalışıyoruz. Zaman zaman sosyal medyada çok eleştiriliyoruz. İşte “Nerede Kocaelispor'un altyapısındaki futbolcular” diye serzenişte bulunuluyor. Bakın… İlkokul bitirilmeden, üniversite okunmuyor. Elbette oyuncularımız A takıma yükselecektir. İleride Kocaelispor’un yüzde 60’ının altyapıdan yetişen futbolculardan oluşacağına inanıyorum.

FAYDA SAĞLAYACAK HERKESİ KOCAELİSPOR’A KAZANDIRACAĞIZ

Müthiş çalışan bir ekibe sahibiz. Kocaelispor kulübü seçme yapmayacak. Biz futbolcuyu izleyeceğiz, futbolcunun kulübünün başkanı, hocası izin verirse de bünyemize alacağız. Şunun altını net bir şekilde çiziyorum. Kocaelispor'a faydası olan herkesi Kocaelispor’a kazandıracağız. Tam 65 hazırlık maçı yaptık, turnuvalar düzenledik. Efsanelerimizi andık, anmaya da devam edeceğiz.

MÜTHİŞ BİR TESİS HAZIRLANIYOR

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Tahir Büyükakın’a çok teşekkür ediyorum. Kocaelispor’un geleceği için müthiş bir tesis hazırlanıyor. Yatakhane ve yemekhane inşaatlarında sona gelindi. Tribünlerimiz de yakın zamanda bitecek. Muhakkak ki kadın futbol takımı oluşturmak istiyoruz. En büyük arzumuz, en büyük istediğimiz Kocaelispor Futbol Okulu olarak bu süreci amatör futbol takımlarımızla birlikte yönetmek.

ÇOK TALEP VAR

U-11 grubumuza 6, U-12’ye 3, U-13 8, U-14’e 10, U-15’e 7, U-16’ya 10, U-17’ye de 3 futbolcu alındı. Genel toplama baktığımızda bu sayı 47’yi buldu. Kulüplerimizin hepsine teşekkür ediyoruz. Bizim de kendilerine plaketimiz olacak. Her ilçede futbol okulumuz olması için de büyük bir gayret içinde. Çok talep var. Hatta il dışından bile Kocaelispor Futbol Okulu kurulmasını istiyorlar. Kulübümüzün belirlediği protokol çerçevesinde de her kulübe bu hakkı vereceğiz.

Rafet Kırgız Kocaelispor Futbol Okulu Tahir Büyükakın
SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber