Real Madrid Valencia maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

LaLiga'nın 13. haftasında, İspanyol futbolunun devlerinden Real Madrid, sahasında Valencia ile karşı karşıya gelecek. Real Madrid, bu maçla birlikte liderlik yolunda önemli bir adım atmayı hedefliyor.

Real Madrid'in Lig Durumu ve Geçmişi

Real Madrid, şu ana kadar oynadığı 12 maçta 9 galibiyet ve 2 beraberlikle toplamda 29 puan kazanarak ligde ikinci sırada yer alıyor. Carlo Ancelotti'nin yönettiği takım, bu sezon ligdeki tek mağlubiyetini Atletico Madrid ile oynadığı Madrid derbisinde 3-1'lik skorla almıştı.

Valencia'nın Form Durumu

Öte yandan Valencia, ligde son 4 maçında 2 yenilgi ve 2 beraberlik elde etti. 12 haftada topladığı 18 puanla 8. sırada yer alan Valencia, 5 galibiyet, 3 beraberlik ve 4 yenilgiyle karışık bir performans sergiliyor. Valencia, Real Madrid deplasmanında, zorlu bir rakip karşısında yenilmezlik serisini sürdürmeyi amaçlıyor.

Maçın Yayın Bilgileri

Real Madrid - Valencia maçının ne zaman oynanacağı, saat kaçta başlayacağı ve hangi kanalda canlı yayınlanacağına dair bilgiler, futbolseverler tarafından merakla bekleniyor. Ancak bu bilgiler haber metninde yer almamaktadır.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber