Recep Durul: Markao’nun takımımıza çok güç katacağını düşünüyorum

Kocaelispor Kulübü Başkanı Recep Durul, Markao’nun imza töreninde konuştu. Durul “Markao’nun takımımıza çok güç katacağını düşünüyorum” dedi.

MUTLAK ŞAMPİYONLUK HEDEFLİYORUZ

Hedeflerinin mutlak şampiyonluk olduğunu ifade eden Recep Durul şu şekilde konuştu: Kocaelispor’un tarihi gününe tanıklık yapmaktan ötürü gurur duyuyoruz. Sezon planlamamızı şampiyonluk parolası ile yaptık. Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Büyükakın’ın isteği de mutlak şampiyonluk. Bununla hareketle Kocaelispor’a yakışan kadroyu kurmak için kolları sıvadık.

YENİ BİR ŞAMPİYONLUK YAŞAMAK İÇİN GELDİ

Birbirinden kıymetli transferler yaptık. Bu isimlerden birisi de Markao… Kendisini ispatlamış, Avrupa’da, Arabistan’da oynamış, 3 kez şampiyonluk yaşamış bir futbolcu. Yeni bir şampiyonluk için başlangıç yapacağı takıma, Kocaelispor’a geldi. 10 gündür zorlu bir süreç içindeydik. Kendisi bize gelmek istiyordu ancak kulübü pek de kolaylık sağlamadı.

NE GÜÇLÜ ADAYIZ

Neticesinde aramıza katıldı. Bizler de kendisine misafirperverlik yaptık. Markao’nun takımımıza çok şey katacağına inanıyorum. Camiamıza güzel bir ismi kattık. Bu transferle şampiyonluğun en güçlü adayı olduğumuzu düşünüyor kendisine tekrardan hoş geldin diyorum. Hayırlı uğurlu olsun.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber