Reis Amaral: Pazar günü stadın dolması gerekiyor

Kocaelispor’un son haftalardaki formda isimlerinden Amaral, Keçireörengücü maçın öncesi Kocaelispor’u takip eden basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

MAÇA ÇOK İYİ HAZIRLANDIK

Fiziksel olarak güç geçtikçe toparlanan bir takım olduklarının altını çizen Portekizli futbolcu şu şekilde konuştu: Keçiören maçının çok zor geçeceğini söyleyebilirim. Ama bu hafta boyunca çok iyi hazırlandık ve maça hazırız diyebilirim. Kesinlikle galibiyet serimize devam etmek istiyoruz. Hepimiz yüzde yüzümüzü vererek oynayacağız.

BENİ MÜTHİŞ KARŞILADILAR

Fiziksel olarak her maç daha iyiye gidiyoruz. Bu durum da performansımızı daha da artırıyor. Yükselen performansımın en büyük nedeni takım arkadaşlarım. Geldiğim günden beri beni müthiş karşıladılar. Burada harika bir takım havası var, takımdaki bu pozitif hava size daha iyi oynama imkanı sağlıyor ve bu ortam herkesin özgüvenini artırıyor.

BİRLİKTE MÜCADELE EDİP KAZANMAK DAHA ÖNEMLİ

Amaral her zaman daha iyi oynayabilir. Benim de amacım bu. Her zaman en iyi performansı vermek daha iyi oynamak için çalışıyorum. Gol ve asist yapmadan da takıma koşarak, defansa yardım ederek katkı sağlayacağım. Önemli olan golleri kimlerin gol attığı değil, hep birlikte mücadele edip birlikte kazanmamız. Taraftarımızın pazar günü stadı doldurması gerekiyor. Bu maçı onların gücüyle kazanacağız.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber