Rezalet oynuyordunuz, işkence bitti! “2-1”

Kocaelispor, Süper Lig’e yükselme Play-Off 1. Tur maçında Çorum Futbol Kulübü ile deplasmanda karşılaştı. Maçı 2-1 kaybeden yeşil siyahlılar sezona noktayı koydu. Özellikle sezonun son haftalarında berbat bir futbol ortaya koyan Kocaelispor’un futbolcuları işkenceyi bitirdi.

EV SAHİBİ EKİP İYİ BAŞLADI, İYİ GÖTÜRDÜ

Çorum Şehir Stadı’ndaki maçın başından sonuna kadar Çorum ekibin oyunun hakimiydi. 3’te Kocaelispor’da Yusuf Cihat Çelik’in şutunda top farklı şekilde üstten dışarıya çıktı. 6’da Çorum gole yaklaştı. Nalepa’nın köşe vuruşunda seken top ceza sahası ön çizgisi yakınlarında bulunan Zargo Toure’ye geldi. Bu futbolcunun sert şutunda Gökhan topu güçlükle kurtardı.

CANDEIAS NET POZİSYONU HARCADI

19’da Çorum yine tehlikeli geldi. Erkan Kaş’ın sol kanattan pasında gerilerde koşan Ferhat Yazgan’ın şutunda top Yusuf’tan döndü. Önemli bir pozisyondu. 21’de Organize gelişen Çorum atağında Ahmet İlhan’ın soldan ortasında Werheydt’in kafa vuruşunda top üstten dışarıya çıktı 30’da Kocaelispor’un ilk tehlikesi gerçekleşti. Ramil’in soldan pasında Amaral’ı geçen top Candeias’a geldi. Portekizli futbolcu çok müsait durumdayken sol ayağı ile şutunu çekti ancak topu üstten az farkla dışarıya çıktı. Net bir pozisyondu.

HALI SAHA GOLÜ İLE GERİYE DÜŞTÜK

33’te Çorum Futbol Kulübü halı saha golü ile öne geçti. Nalepa’nın köşe vuruşunda Werheydt 3 Kocaelisporlunun yanından sağ ayağının üst dış kısmı ile topa vurdu. Gökhan üzerine gelen sert topa müdahale etse de topun filelere gitmesine engel olamadı. “0-1” 37’de Candeias’ın sağdan ortasında Kerem ters bir vuruşla top kornere gönderdi. İlk yarı 1-0 sona erdi.

ŞAKA GİBİ OLAY… BERIDZE GİRDİ, İLK DEPARDA SAKATLANDI ÇIKTI

46’da Kocaelispor’da Kouakou’nun yerine giren Beridze’nin sol arka adalesi çekti ve 48’de oyundan çıktı, yerine Barış Alıcı’ya bıraktı. 51’de Ramil savunma arkasına sarktı, topu Hasan’ın sağından ağlara gönderdi ancak pozisyon ofsayt gerekçesi ile gol değeri kazanmadı. 61’de Çorum ikinci golü buldu. Kerem’in pasında Atakan ceza sahası önünden topa iyi vurdu. Gökhan, soluna giden topa hamle yapamadı. Filelerle buluşan topun ardından VAR’a gidildi ve 2 dakika sonra gol kararı çıktı. Pozisyonda Kocaelisporlu futbolcular Ahmet İlhan Özek’in Gökhan’ın görüş açısını engellediği yönünde itirazda bulunsalar da sonuç değişmedi. “2-0”

PENALTIDAN ATTIK, YETMEDİ

71’de Candeias’ın pasında top ceza sahası içindeki Cem’e geldi ancak Cem topu ıskaladı. 90+3’te Ramil’in pasında top ceza sahası içindeki Kerem’in eline çarptı. Emre Kargın penaltı direkt kararı verdi, topun gerisine geçen Candeias penaltı golü ile farkı 1’e indirdi. “2-1” 90+5'te Giorgi, 90+7'de de Yusuf'un kaleye gönderdiği toplar beraberlik golünü getirmedi ve rakibine 2-1 yenilen Kocaelispor sezonu noktaladı.

HAK ETMEDİK

Özellikle sezonun ikinci yarısındaki berbat futbolunu bir türlü toparlayamayan, adeta santrforsuz oynayan yeşil siyahlıların oyun günü Süper Lig’in yanından bile geçmedi. İçerideki Bandırma maçı hariç ligde son 4 maçın üçünde gol bulamayan, Çorum ile oynanan Play-Off 1. Tur maçında da doğru düzgün olgun atak geliştiremeyen Kocaelispor’un formasını giyen futbolcular işkenceyi kendileri sonlandırdı.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber