Sakarya’yı farklı geçen bizim kızlarda moraller çok iyi

Türkiye Kadınlar Futbol 2. Ligi’nde ilimizi temsil eden Kocaeli Kadın Futbol Kulübü’nde çalışmalar moralli bir şekilde devam ediyor.

ERVA’DAN 4 GOL GELMİŞTİ

Son maçında Sakarya Kadın Futbol Kulübü’nü Erva’nın 4, Ceydanaz ve Sudenur’un golleriyle 6-0 mağlup eden Kocaeli Kadın Futbol Kulübü puanını 13’e çıkararak dördüncü sıraya yükseldi. Bornova, Kireçburnu ve Çatalca’yı takip eden yeşil siyahlılar bir sonraki maçını 30 Aralık’ta lider Bornova ile oynayacak.

HEDEF RÖVANŞI ALMAK

Bu maçın hazırlıklarına sıkı bir şekilde devam eden takımda eksik futbolcu bulunmazken, Hasan Alemdar zorlu maç öncesi takımın en iyi şekilde konsantre olması için yoğun mesai harcıyor. Kocaeli Kadın Futbol Kulübü’nde hedef ilk maçında 88. dakikada yediği penaltı golü ile rakibine 1-0 mağlup olan rakibini İzmit’te devirip rövanşı almak.

ÖNCELİKLİ HEDEF PLAY-OFF

Antrenmanlarını alt yapı takımı ile birlikte Mehmet Ali Kağıtçı Stadı’nda yapan temsilcimiz sezonun ikinci Kayseri ile 2-2 berabere kaldı, üçüncü maçında Kireçburnu’na 1-0 mağlup oldu, dördüncü maçında Gazikent’i 6-2, beşinci maçında Şırnak’ı 2-1 yenerken altıncı maçında ise Çatalca ile 1-1 berabere kaldı. Kadrosunda yabancısı olmayan ve uzun süredir birlikte forma giyen kızlarımızda öncelikli hedef ise Play-Off’a kalkmak.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber