Sektör Kimya Kocaeli Masterler’de hedef şampiyonluk

İki kez Türkiye, 1 kez de Marmara Masterler şampiyonu olan Kocaeli Masterler bu yıl Antalya’daki Türkiye şampiyonasına Sektör Kimya ana sponsorluğunda katılacak. Yeşil siyahlılarda hedef üçüncü Türkiye şampiyonluğu.

Bu yıl alanında Türkiye’nin önce kuruluşlarından olan “Sektör Kimya” ana sponsorluğunda Türkiye Masterler Şampiyonası’na katılacak olan Kocaeli Masterler antrenmanlarına ara vermeden devam ediyor. Aynı zamanda Darıca Masterler ile oynayacağı Marmara Masterler Federasyon Ligi eleme maçına hazırlanan yeşil siyahlılarda hedef çifte kupa ile sezonu noktalamak.

İDDİALI BİR KADRO KURULUYOR

İki kez Türkiye, 1 kez de Marmara Masterler şampiyonu olan Kocaeli Masterler bu yıl Mayıs ayının başında Antalya’daki Türkiye şampiyonasına ilimizin değerli iş insanlarından Yavuz Bodur’un sahibi olduğu Sektör Kimya’nın ana sponsorluğunda katılacak. Bu yıl da iddialı olan takımda hedef Türkiye şampiyonluğu sayısını 3’e çıkarmak.

YAVUZ BODUR GÖZ DOLDURDU

Son antrenmanını Körfez Belediyesi Akademispor Tesisleri’nde yapan ekibimizin son maçında birbirinden güzel goller atıldı. Sektör Kimya Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Bodur’un da başarı ile forma giydiği maç karşılık atılan 4’er golle sona erdi. Maçın ardından Kocaeli Masterler Derneği Başkanı Orhan Uzel ve yönetim kurulu takıma tatlı ikramında bulundu.

ESKİ TAKIM ARKADAŞLARIMLA BİRLİKTE OLMAK ÇOK GÜZEL

Nokta Gazetesi’nin sorularını yanıtlayan Sektör Kimya Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Bodur “Güzel bir ortamda bizleri bir araya getirdiği için Orhan hocam ve Hasan hocama teşekkür ediyorum. Biz de eski takım arkadaşlarımız ile beraber başarılı olmak istiyoruz. Gerek burada gerekse de Antalya’da birlikte olmak çok güzel. İnşallah daim olsun. Herkese başarılar diliyorum” dedi.

İYİ SONUÇLARLA DÖNECECEĞİZ

Kocaeli Masterler Derneği Başkanı Orhan Uzel “Yavuz arkadaşımıza teşekkür ediyoruz. Bize büyük destekleri oluyor. Takım olarak Antalya’ya hazırlanıyor. Tabii ki Marmara Masterler’in eleme maçı da çok kritik. Turnuva başlayana kadar takımızı yakından izleyeceğiz. Ahmet hocamız da gerekli izlenimlerini yapacak ve Antalya’dan iyi sonuçlarla İzmit’e dönmek için elimizden geleni yapacağız” dedi.

KUPAYI YAVUZ KARDEŞİMİZE HEDİYE EDECEĞİZ

Takımın başarılı orta saha oyuncusu ve kaptanı Hasan Öztürk takımın son durumu ile ilgili olarak “İnşallah Antalya’ya güçlü bir şekilde gideceğiz. Çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyor. Desteklerinden ötürü Yavuz kardeşimize teşekkür ederiz. İnşallah bu yıl kupayı alacağız ve Yavuz arkadaşımıza hediye edeceğiz.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber