Serdar Aziz Fenerbahçe Ludogorets maçında oynayacak mı? Serdar Aziz sakat mı, neden yok?

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Konferans Ligi'ndeki mücadelesinde, Ludogorets ile oynayacağı maç öncesi takımda ciddi eksikler bulunuyor. Sarı-lacivertli takımın kadrosunda tam 9 oyuncu bu önemli karşılaşmada yer alamayacak. Taraftarlar ve futbol severler, bu eksiklerin kimler olduğunu ve özellikle Serdar Aziz'in durumunu merak ediyor.

UEFA'ya bildirilen listede yer almayan 4 futbolcu ile sakatlıkları bulunan 5 futbolcunun kamp kadrosuna alınmadığı Fenerbahçe'de, Serdar Aziz de sakatlığı nedeniyle Ludogorets maçında forma giyemeyecek. Arama motorlarında sıkça "Serdar Aziz Fenerbahçe - Ludogorets maçında oynayacak mı? Serdar Aziz sakat mı, neden yok?" gibi sorulara rastlanıyor. Bu soruların yanıtları, Fenerbahçe'nin resmi açıklamaları ve maç öncesi raporlarla netlik kazanıyor.

Fenerbahçe'de sakatlıkları bulunan Rodrigo Becao, Alexander Djiku, Fred ve Mert Hakan Yandaş'ın yanı sıra, Serdar Aziz'in de maç kadrosunda yer almadığı açıklandı. Ayrıca, UEFA listesine dahil edilmeyen Samet Akaydin, Mert Müldür, Bartuğ Elmaz ve Emre Mor'un da Ludogorets ile oynanacak maçın kamp kadrosunda bulunmadığı belirtildi.

Fenerbahçe'nin Ludogorets ile oynayacağı kritik maç öncesi, teknik direktör ve takım, mevcut kadro ile en iyi sonucu almak için stratejilerini belirleyerek, sahadan galibiyetle ayrılmanın yollarını arayacak. Sakat ve kadro dışı oyuncuların yokluğunda, sahada mücadele edecek olan oyuncuların performansı, bu zorlu mücadelede takımın kaderini belirleyecek.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber