Serdar Bozat… Tam bir istikrar abidesi

İlimizin başarılı kalecilerinden, eğitimci yönü ile de bilinen Serdar Bozat geride Tavşanlı Belediyespor’da iyi bir sezon geçirdi.

SEZONU İKİNCİ SIRADA TAMAMLADILAR

1996 doğumlu file bekçisi Serdar Bozat bu sezonu Yalova Süper Amatör Lig takımlarından geçirdi. Yalova ekibi ile başarılı bir sezon geçiren Serdar bu sezon 10 maçta kaleyi gole kapadı. Birçok maçta kritik kurtarışlar yaparak takımına puan ve puanlar kazandıran Serdar Bozat ligin en beğenilen kalecileri arasında yer aldı. Tavşanlı Belediyespor bu sezonu 22 maçta topladığı 56 puanla ikinci sırada tamamladı. Ligde Yalovaspor 22 maçın tamamını kazandı ve 66 puanla Bölgesel Amatör Lig’e adını yazdırdı.

SERDAR BOZAT KİMDİR

Grupta Yalovaspor’un ardından en az gol yiyen Tavşanlı ekibinin başarılı file bekçisi Serdar Bozat futbola İzmit Saraybahçe Belediyespor’da başladı. Sırası ile İzmit Belediyespor, Kullar 1975, Sapanca Akademi, Sakarya Kırkpınar, Derincespor ve Hendek Yenimahalle takımlarının kalelerini başarı ile korudu. BAL’da da 13 maçı bulunan file bekçisi sezon 3 sezondur Yalova Tavşanlı ekibinde kalecilik yaptı.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber