Siz iyice şımardınız he! “80-72”

Türkiye Erkekler Basketbol 1. Ligi’nde ligde kalma mücadelesi veren Kağıtspor, İstanbul Kapaklı deplasmanından 80-72’lik skorla yenilgi ile döndü. Özellikle maçın son 7 dakikasındaki işgüzarlık sinir bozdu.

TARİHE GEÇTİLER!

Kağıtspor Erkek Basketbol Takımı son derece berbat bir yenilgi daha aldı. Kapaklı deplasmanına çıkan ve hayati değere sahip olan mücadelenin bitimine altı buçuk dakika kala 69-60 önde olan Kağıtspor sonraki zaman diliminde şımardı. Boş üçlükler kaçtı, savunmada Franklin’e çare bulamadı ve akıl almaz bir amatörlük içinde rakibine 20-3’lük seri vererek maçı 8 sayı ile kaybetmekten kurtulamadı.

HİÇ YAKIŞMADI HİÇ! YAZIKLAR OLSUN!

Kapaklı’nın taraftarı maçın sonunda “K…mu” diye tempo tutarken bu lanet olasıca yenilgi sonrasında Kağıtspor kendini ateşe attı. Böylesi kritik bir maçta, son çeyreğin ortalarına doğru 9 sayılık skor avantajını 20’ye 3’lük seri sonrası 8 sayı ile kaybederek 28. maçında 18. yenilgisini alan Kağıtspor’da yetkililerin bir an önce takıma el atması gerekiyor. Böylesi saçma bir yenilgi şehre de Kağıtspor’a da hiç yakışmadı! Gerçekten yazıklar olsun! Kağıtspor bir sonraki maçında Finalspor ile evinde karşılaşacak.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber