Son dakika! Aslan Abid Uğuz adaylıktan çekildi!

22 Ekim’de olağan seçimli genel kurulunu yapacak olan Karate Federasyonu’ndan mevcut başkan ve genel kurulda seçime gireceği düşünülen Aslan Abid Uğuz adaylıktan vazgeçti.

TAVİZ VERMEDİK

Uğuz konu ile ilgili şu açıklamayı yaptı: Yola çıktığımız ilk günden beri ve onurla sürdürdüğümüz başkanlık dönemimizde ilkelerimizden de şiar edindiğimiz -Karateden gelen Karateye gider- anlayışımızdan da bedeli ne olursa asla taviz vermedik. Yaşanılan süreçte Türk Karatesinin emin ve ehil ellerde kalmasının devamı için fedakarlıklarla oluşturulacak birlikteliklerin kurulması gerektiği hepimizin malumudur.

İSTİKRARIN DEVAMI İÇİN

Türk Karatesinin en üst makamını temsil etme şerefine nail olmuş bir kişi olarak, derdimiz mevki değil her ortam ve şartta Türk Karatesine hizmettir. Başlatmış olduğumuz projelerin tamamlanması, kazanılan başarılı sürecin devamı ve istikrarın korunması için gereken adımları atmak için de üzerimize düşen sorumluluğun bilincindeyiz.

KILIÇ’A DESTEK VERECEĞİZ

Bu bakış açısıyla, bizden aldığı bayrağı zirveye taşıyacağına inandığım sevgili kardeşim Dr. Cenk Hilmi Kılıç’a 22 Ekim’de yapılacak Seçimli Genel Kurulumuzda tüm sevenlerimizle birlikte tam destek olacağımızı kıymetli camiamıza saygılarımla arz ederim.

Spor karate Aslan Abid Uğuz
SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber