Süper Kupa finali ne zaman? Galatasaray - Fenerbahçe Süper Kupa maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Türkiye'nin iki köklü futbol kulübü Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanacak olan 2023 Süper Kupa finali büyük bir heyecanla bekleniyor. Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da Al-Awwal Park'ta gerçekleşecek olan bu zorlu mücadele, Türkiye Kupası şampiyonu Fenerbahçe ile Süper Lig şampiyonu Galatasaray'ı karşı karşıya getirecek.

Bu yıl 50.'si düzenlenecek Süper Kupa finali öncesinde Fenerbahçe ve Galatasaray, 7. kez bu prestijli kupada mücadele edecek. Heyecanlı bekleyişte geri sayım başladı.

Süper Kupa finali, 29 Aralık 2023 Cuma günü saat 20:45'te başlayacak. Maçın yayınlanacağı kanal henüz belli değil, ancak ATV ekranından canlı ve şifresiz olarak izlenebileceği tahmin ediliyor.

Geçtiğimiz sezonun Süper Lig şampiyonu Galatasaray ile Türkiye Kupası şampiyonu Fenerbahçe arasında oynanacak bu kritik müsabakada hakemlik görevini Abdulkadir Bitigen üstlenecek.

İki ezeli rakip arasında ligin 18. haftasında oynanan maç 0-0'lık beraberlikle sonuçlanmıştı. Şimdi ise Süper Kupa finalinde, kimin kupaya daha yakın olduğunu görmek için futbolseverler büyük bir merak içinde bekliyor.

Süper Kupa finali tarihini, saati ve maçın hangi kanalda yayınlanacağını öğrenmek isteyen futbolseverler, 29 Aralık akşamını heyecan ve büyük bir beklentiyle bekliyor. Bu kritik müsabakada kazanan taraf, Türk futbolseverlerin gururu olacak.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber