Süper Kupa maçı ne zaman oynanacak? İşte muhtemel tarihler...

Galatasaray ve Fenerbahçe arasında Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da oynanması planlanan ancak son anda iptal edilen Turkcell Süper Kupa maçının yeni oynanma tarihi belirginleşmeye başladı. İşte alternatif tarihler:

Fanatik Gazetesi'nin haberine göre; yeni yılın ilk ayıyla birlikte Türk futbol takımları, yoğun bir maç temposuna girecekler. Bu süreçte ocak sonu - şubat başında bir boşluk gözüküyor. Türkiye Kupası maçlarına ek olarak, şubat ve mart aylarında Avrupa kupalarının da takvime eklenmesi bekleniyor.

Mart ayı yoğun bir şekilde dolu, ancak bu ayın son haftası milli maç arasını içeriyor. Eğer takımlarımız Avrupa kupalarından elenirse, nisan ayı içinde hafta içi günleri boşa çıkıyor.

Bu çerçevede, ihtimaller dahilinde nisan ayı içindeki uygun bir günde Turkcell Süper Kupa maçının oynanması planlanabilir. Ancak kesin tarih hala netleşmemiş durumda. Taraftarlar ve futbolseverler, resmi açıklamaları beklerken, heyecanla maçın oynanacağı günü öğrenmeyi bekliyorlar. Süper Kupa maçının yeni tarihi netleştikçe detaylar haberimizde yer alacak.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber